Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Segítség, megijjedtem, mit...

Segítség, megijjedtem, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Nagyon bevannak gyulladva a manduláim,nehezemre esik nyelni.Tegnap volt lázam is,így ma elmegyek az orvoshoz,de csak délután fél5re kaptam időpontot.Most viszont azt történt,hogy véreset,váladékot köptem ki.Nem köhögök,nincs más tünetem csak ez,de nagyon megijjedtem.Ez normális ilyenkor? másnak is volt már ilyen?
2011. ápr. 28. 13:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem hallottam olyat, hogy mandula miatt véres legyen a köpet. De tuti nagyon megijedtél mert nyomatékosítod kettő j-vel egy helyett. Az orvos tudni fogja mi a teendő. Ha bármi lenne, akkor sem tudnál mit csinálni, amíg orvos nem látott.
2011. ápr. 28. 13:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Véres, akkor lehet arcüreggyulladás, vagy tüdőgyulladás. De az is lehet, hogy csak egy hajszálér pattant meg, és amiatt lett véres.
2011. ápr. 28. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!