Ez vírus? Ha nem az, akkor mi?
Figyelt kérdés
Tegnap:
-egész nap fájt a fejem,úgy éreztem mindjárt szétrobban.vettem be panadolt,de csak egy kicsit enyhült a fájdalom
-hányingerem volt,majdnem kidobtam magamból xD
-úgy éreztem mindtha 50 kg-ot rátettek volna a bal kezemre,és nem bírtam mozgatni sem.a szám is elkezdett magától zsibbadni,pedig folyamatosan beszéltem szóval nem nagyon értem...
Még most is rosszul vagyok,de csak egy kicsit...orvosom erre nem mondana semmit csak felírna vmi hányinger elleni szart aztán cső(ami persze egyáltalán nem is szokott használni).
Anyámmal is ugyanez volt,csak előttem egy nappal :|
A válaszokat köszi előre is^^
13l
2011. ápr. 26. 07:48
1/4 anonim válasza:
Fejfájás, hányinger, zsibbadás. Nem tartom sanszosnak, hogy vírus. Ettél ma eleget? Vércukrod rendben van? Én inkább ilyesmire gyanakodnék, a nem rendszeres étkezés (pláne ha butaságokat eszel akkor amikor eszel) tud ilyeneket produkálni. Vagy ha nemes egyszerűséggel nem eszel semmit, mert olyan hitben élsz, hogy akkor nem hízol, vagy attól fogysz, stb.
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat eszek és sokfélét.Én is erre gondoltam,hogy gyomorrontás,de nem tudom...
Mellesleg anyám lebetegedett.
2011. ápr. 28. 02:06
3/4 anonim válasza:
Ha esetleg vírus, akkor meg nem tudsz mit tenni, vírusra nincs antibiotikum, a gyógyszer rá a türelem és a tünetek enyhítése. A többit az immunrendszer boxolja le a vírussal. De erre tényleg nem tudna mit mondani egy orvos, várj egy kicsit, ha nem történik javulás, akkor menj orvoshoz, max elküld laborvizsgálatra (vérvétel, esetleg vizelet).
4/4 A kérdező kommentje:
Ma hasmenésem is volt :|
2011. ápr. 28. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!