Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért tompa mindig az agyam?

Miért tompa mindig az agyam?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és már lassan 1 éve folyamatosan tompa az agyam, de úgy hogy egyszer elkezdődött és azóta sosem múlt még el.Mondjuk tudom hogy alacsony a vérnyomásom (85/50) és érzem is a tüneteket, na de ez a folytonos tompaság is a tünete? Ez már sosem múlik el? Mert már nagyon rosszul vagyok tőle lelkileg, és sokszor sírtam is emiatt.Már nagyon kiborító néha, és folyton azt kívánom, hogy bárcsak olyan lennék mint régen.. : (
2011. ápr. 23. 16:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Nagyon alacsony a vérnyomàsod, biztosan azért érzed a tompasàgot. Az orvos nem irt fel vérnyomàsemelõt?
2011. ápr. 23. 16:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Nagyon alacsony! ez lehet ok.

ne kávéval! az feldobja és leejti a vérnyomást

Jó: a zöld tea!

és ami nagyon jó: bizonyos jóga ászanák: a fordított testhelyzetűek (fejenállás, gyertya, bicska, vagy hogy hívják) kicsit gyakorolj reggelente - pár perc- lassan, kitartva - ha van valahol jóga tanfolyam - nézd meg, hátha érdekel

Még jobb leszel, mint régen!!! : ))))

2011. ápr. 23. 16:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Zöld teát kipróbálom, jógán voltam már és hát igazából picit untam, mert nem is tudom..én valahogy nem tudok ebbe úgy "belemélyülni". : D Meg már volt olyan hogy idegességtől vagy kávétól felment a vérnyomásom 100-110-re, de én akkor sem éreztem javulást. Vagy hogy javuljon ahhoz mondjuk huzamosabb ideig kéne normálisnak lennie?
2011. ápr. 23. 17:02
 4/5 anonim ***** válasza:

igen. nem jó az ingadozás - ezért ne a kávét!

próbálj esetleg más jóga tanfolyamot- hátha az jobban bejön

de reggel magadtól - egy-két fordított testhelyzetet - lassan, nyugodtan, egy-két légző gyak. - az is segít!

egy ideig azért kell csinálni, hogy érezd a hatását

a másik: mi az, ami lelkesít? milyen tantárgy, milyen foglalkozás? abban elmélyedni, többet foglalkozni vele

az unalom nagyon 'tompít'

2011. ápr. 23. 17:48
 5/5 anonim ***** válasza:

A jógát inkább hanyagold!

Táplálkozol rendesen? Iszol elég folyadékot? Mozgás, sport is jót tehet.

Nem volt egyébként 1 éve valami olyan élményed, ami ezt kiváltotta? Bármi, valami nem mindennapi esemény...

A tompa agyat úgy érted, hogy koncentrálási nehézségeid vannak? Ennek lelki oka is lehet, ezért is kérdeztem, 1 éve történt-e valami nem mindennapi, ami feszültté tett vagy hasonló.

2011. ápr. 24. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!