Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért fáj a fejem, ha nem...

Miért fáj a fejem, ha nem iszok kávét? Lehetséges ilyen?

Figyelt kérdés
Kb 4-5 hónapja szoktam rá, hogy minden nap kávét igyak, mert nagyon alacsony a vérnyomásom, és nem bírok szinte élni se kávé nélkül. Múlt héten egyszer nem ittam, mert elfogyott, meg ma reggel se ittam (csak úgy), de mindkét nap fejfájás gyötört. Ennek mi lehet az oka? Ma délután ittam egy kávét, akkor el is múlt a fejfájásom, de most újra visszajött. Ráadásul folyton vérzik az orrom. Nem tudom, mit csináljak. Hiába iszok elég vizet, hiába mozgok minden nap, nem segít a vérnyomásomon semmi, csak a koffein.
2011. ápr. 18. 22:15
 1/9 anonim ***** válasza:
pontosan a vérnyomás miatt fáj a fejed. nemhiába ha megnézed a fejfájás elleni tabletták mindegyike tartalmaz koffeint
2011. ápr. 18. 22:22
 2/9 A kérdező kommentje:
Tényleg? Hát még sose néztem, vagyis sose vettem még fejfájás elleni tablettát. Akkor a túl alacsony vérnyomás fejfájást okoz?!
2011. ápr. 18. 22:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha vérzik az orrod végy a patikában Rutascorbin tablettát és szedjél naponta 2-öt belőle az érfalakat és a hajszálereket rugalmasítja.
2011. ápr. 18. 22:27
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi, szedek már, de így is vérzik, csak nem annyira, mintha nem szedném
2011. ápr. 18. 22:33
 5/9 anonim ***** válasza:

Magas vérnyomás is okozhat orrvérzést és fejfájást

itt a link olvasd el, én öt hónapja szoktam le a kávéról, eleinte fájt a fejem, áttértem a kapucsínóra, majd a kakaóra:) a fejfájás most már csak akkor jelentkezik ha jön valami front.

[link]

2011. ápr. 18. 22:33
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem mérettem a vérnyomásom, mióta rászoktam a kávéra :S De azt tudom, hogy előtte ilyen 80/50 volt mindig, nagyon alacsony volt.
2011. ápr. 18. 22:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el a háziorvosodhoz, és mondd el neki, hogy gyakran fáj a fejed és vérzik az orrod, ő tudni fogja mit tegyen.
2011. ápr. 18. 22:37
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Hát igazából csak akkor fáj, ha nem iszom meg a napi adagomat. De lehet, hogy el fogok menni. Majd még meglátom, mire alakul az állapotom :)
2011. ápr. 18. 22:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Koffeinfüggő lettél... Az elvonás ilyen, elvileg egy hét után már elmúlna.
2011. ápr. 18. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!