Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lehet, hogy nem is vírus volt?

Lehet, hogy nem is vírus volt?

Figyelt kérdés
Először belázasodtam, ez tartott öt napig. Utána nem kaptam levegőt, de annyira, hogy a 100 m-re levő körzetihez csak úgy tudtam lemenni, hogy 10 m-enként lévő padra mindig leültem. A tüdőgondozóba küldött, ahol a légzésfunkcióm súlyosan rossz volt, kaptam ilyen inhalációs anyagot. Közben enni legalább egy hétig nem tudtam, mindentől undorodtam, és mindennek nagyon büdös szagát éreztem, a frissen mosott ágyneműnek is. Most egy hónap után lassan magamhoz térek, de azóta is nyugtalanít, hogy valóban vírus lehetett? Vagy inkább valami mérgezés (a szagok miatt gondolom). Volt így más is?
2011. ápr. 16. 17:51
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem tüdőgyulladás. ha az orrüregben, garatban is gyűlt össze váladék, akkor az okozhatta a rossz szagot, de akár a gyógyszer is. mérgezést kizárhatod.
2011. ápr. 20. 16:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy válaszoltál.
2011. ápr. 22. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!