Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez h értelmezhető? Fog valamit...

Ez h értelmezhető? Fog valamit változni ez az egész?

Figyelt kérdés

Sokszor van úgy h szomorúnak érzem magam és nem jó semmi,nem tetszik semmi és ha lehetne a világ végére menekülnék mindenki elöl.

Nekem ez kicsit furcsának tűnik bár sok probléma van a családban van melettem egy olyan személy aki szeret és támogat mindenben ugyanis tudja a helyzetet.

Lényegében azt furcsállom h ha ilyen szomorkás kedvem van és mondjuk beszélek valakivel vagy ezzel a bizonyos személlyel neki csak azt mutatom h semmi bajom vagyis viccelgetek meg ilyenek.

Bocsika ha kicsit érthetetlen a fogalmazás de mintha másképp nem tudnám megfogalmazni,ja és kicsit nehéz elhatározással döntöttem el h végülis csak irjak ide lássam volt e valaki még hasonló helyzetben vagy egy magyarázat van legalább rá

És remélem jó kategóriához irtam ha meg nem elnézést de ez tünt a legmegfelőbbnek

2011. ápr. 14. 17:23
 1/3 A kérdező kommentje:
ja és még annyi h olyan becsapásnak érzem azt h én viccelek mikor ilyen a kedvem,mikor megbeszéltük h bármi baj van megbeszéljük és valahogy erre képtelennek érzem magam.ez nagyon olyan mintha becsapnám vagy hazudnék neki nem?
2011. ápr. 14. 17:27
 2/3 anonim válasza:

Szia,

Csak azért mert valakinek erre is illik reagálni :):):):) Na most én is vicceltem. Pedig azért szomorú amit írsz, mert aki segíthetne szerinted az nem megbizható. Különben miért nem tiszteled meg a bizalmaddal. Jó, nem kell mindig nyafogni, de ha bánt valami tényleg beszéljétek meg. Sokszor elég ha csak kimondhatjuk a bánatunkat és már is enyhül. Ráadásul nem kötelező együtt búsulni rajta, mert együtt elhülyülve és humorral enyhítve a szomorúságot még klasz dolgok is kijöhetnek belőle. Bízz jobban magadban és bízz jobban abban a szerető személyben! Együtt vihogva könnyebb. Ha kiméletből mutatod magad vidámnak az nagyon szép, de láthatod h.ettől meg te vagy befusztrálva. Tehát a megoldás együtt megbeszélni, de ha lehet humorral oldva, vidáman megoldást keresni.Remélem értesz :):):): Sok sikert és fel a fejjel! Becsüld meg azt a személyt aki ennyire szeret!

2011. ápr. 16. 11:07
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.Igazad van abban h aki segithetne azt nem tartom megbizhatónak de ez csak úgy félig meddig van mert azért ad nekem tanácsokat megbeszélünk dolgokat es sokszor hallgatok rá mert nem hülyeséget mond.

Csak a baj ott kezdődik h ha rólam van szó h elmondjam esetleg mi bánt arra képtelen vagyok.Ezt annak tudom tulajdonitani h irto egy makacs ember vagyok és mivel sok ideig a problémáimmal "egyedül" voltam vagyis nem volt senki akiben biztam volna és mind magamban tartottam.

Igy alakult ki h most mikor megváltozott a helyzet még mindig ez van h "már pedig én meg tudom csinálni egyedül is" csak ezen változtatni szeretnék mert szerintem nem jó

2011. ápr. 17. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!