Ajaj fáj a torkom egy kicsit. Mit tegyek vagy vegyek be, hogy ne essek bele a betegségbe?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 13. 22:11
1/4 anonim válasza:
Nekem éveken keresztül ez volt a bajom. Minden megfázásom torokfájással indult, aztán szép lassan lebetegedtem és sokáig tartott, mire beindult az immunrendszerem.
Viszont nyár óta már tudom, mi a megoldás: az én csodafegyverem az almaecetes víz. Egy pohár vízbe épp csak annyit töltök, hogy kicsit savanykás legyen (csak egy csurgásnyit).
Ebből elég egy pohárral meginni és a visszájára fordul a folyamat. Esetleg sima ecettel is működhet, de annak biztos nincs olyan kellemes íze. (Én nagyon megszerettem az almaecetes vizet, de van aki ódzkodik tőle.) Meg persze az almaecet sokkal több jótékony anyagot tartalmaz, mint a cellulózból készült ételecet.
3/4 anonim válasza:
Nekem a Tantum verde spray segit. Jobbulast!
4/4 anonim válasza:
C vitamin mega dózis (2-5000 mg) megoldja.
Shepard
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!