Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért van az hogy az iskolában...

Miért van az hogy az iskolában mindig mennem kell vécére?

Figyelt kérdés
Nekem ez óriási probléma hogy reggel mindig úgy érzem hogy mennem kell vécére de ha ráülök akkor nem kell, de a suliban mindig rám jön és nagyon fáj a hasam meg verejtékezek hányingerem meg minden. A suliba nem merek kimenni mert ha nem jössz vissza 2 percen belül akkor kiküldenek valakit. Erre lehet gyógyszert szedni vagy valamit?
2011. ápr. 8. 10:40
 1/6 anonim ***** válasza:
79%

minél többet gondolsz rá, annál rosszabb lesz, gimiben én is így voltam, 12.-ben már minden egyes óra előtt kimentem pisilni:S:S:S

Egyetemen nem így van. Annyi dolgom van, hogy nem mindig jut eszembe azon görcsölni, hogy: úristen, kell??? kibírom,ha nem megyek ki??? Pedig másfél órásak az órák.

Valahogy tereld el a figyelmedet. Ha szervi baj, akkor doki!

Hajrá:):)

2011. ápr. 8. 10:47
 2/6 anonim ***** válasza:
79%
Azért van, mert a bélmozgások attól indulnak be, hogy mozogsz. Felkelés után még idő kell hozzá, de mire beérsz a suliba... Nagyon nem lehet vele mit csinálni, és szerintem nem is érdemes, mert ez természetes dolog. Esetleg annyit megtehetsz, hogy kicsit előbb indulsz el, és akkor még pont van időd kimenni órák előtt.
2011. ápr. 8. 10:47
 3/6 anonim ***** válasza:
79%

Kelj egy órával korábban, igyál gyümölcslevet, reggelizz.

Megjegyzem, nálunk ki sem lehetett menni óra alatt, 2 percre sem. Szünetben lehetett, akkor meg nem jött utánunk senki.

2011. ápr. 8. 10:58
 4/6 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem stresszelsz a suli miatt!

Az lenne a normális ha felkelés után eltudnád végezni a dolgod!

Próbálj meg délután több folyadékot inni hátha az segit a reggeli Wc-zésnél, és reggel igyál meg egy pohár meleg tejet felkelés után talán összejön,h.még otthon kierölködd!Hétvégén pedig aszalt szilvát 2-3 db,tegyél egy pohár langyos vízbe ázni fél órára aztán alapossan

megrágva edd is meg és a vizet is idd rá!Ez kiküldi a feleslegesen felrakódott bélsarat!Gyermekorvos tanácsolta ezt nekünk és bevállt!Nekem ilyen tünetem volt amikor gyerek voltam és úszásra kellett menni!Paráztam a víztől!Egyébként megbeszélhetnéd a problémád az osztályfőnököddel!Ha normális akkor meg ért és segít abban,h kijuthass WC-re amikor kell!Valamint szedhetnél a stresszoldásra homeopátiás szert.Úgy hívják,h. Sedativ Pc.Gyermekek is szedhetik.Nem lehet hozzászokni és káros mellékhatása nincsen!Persze mind ezt jó ha megbeszéled a szüleiddel mert jó ha tudnak róla!Jobbulást!

2011. ápr. 8. 11:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat!! :)
2011. ápr. 8. 11:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyi idős vagy, de ha elég idős, akkor igyál meg reggel egy kávét, vagy tejeskávét. :D Sokaknak hat elvileg. :D
2011. ápr. 8. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!