Miért van az hogy az iskolában mindig mennem kell vécére?
minél többet gondolsz rá, annál rosszabb lesz, gimiben én is így voltam, 12.-ben már minden egyes óra előtt kimentem pisilni:S:S:S
Egyetemen nem így van. Annyi dolgom van, hogy nem mindig jut eszembe azon görcsölni, hogy: úristen, kell??? kibírom,ha nem megyek ki??? Pedig másfél órásak az órák.
Valahogy tereld el a figyelmedet. Ha szervi baj, akkor doki!
Hajrá:):)
Kelj egy órával korábban, igyál gyümölcslevet, reggelizz.
Megjegyzem, nálunk ki sem lehetett menni óra alatt, 2 percre sem. Szünetben lehetett, akkor meg nem jött utánunk senki.
Szerintem stresszelsz a suli miatt!
Az lenne a normális ha felkelés után eltudnád végezni a dolgod!
Próbálj meg délután több folyadékot inni hátha az segit a reggeli Wc-zésnél, és reggel igyál meg egy pohár meleg tejet felkelés után talán összejön,h.még otthon kierölködd!Hétvégén pedig aszalt szilvát 2-3 db,tegyél egy pohár langyos vízbe ázni fél órára aztán alapossan
megrágva edd is meg és a vizet is idd rá!Ez kiküldi a feleslegesen felrakódott bélsarat!Gyermekorvos tanácsolta ezt nekünk és bevállt!Nekem ilyen tünetem volt amikor gyerek voltam és úszásra kellett menni!Paráztam a víztől!Egyébként megbeszélhetnéd a problémád az osztályfőnököddel!Ha normális akkor meg ért és segít abban,h kijuthass WC-re amikor kell!Valamint szedhetnél a stresszoldásra homeopátiás szert.Úgy hívják,h. Sedativ Pc.Gyermekek is szedhetik.Nem lehet hozzászokni és káros mellékhatása nincsen!Persze mind ezt jó ha megbeszéled a szüleiddel mert jó ha tudnak róla!Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!