Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nagyon félek mi lehet a baja?

Nagyon félek mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
Azt mondták nekem hogy agyvérzéses betegek 3-4 évig élnek utána..nekem már 7éve él a férjem..az lenne a kérdésem hogy tegnap már alig tudott átülni a kerekesszékbe mert annyira fájtak a lábai..ma reggel 1 fél szelet kenyeret evett meg délbe meg csak a levest meg délelőtt lefeküdt pihenni amit nem szokott..nagyon félek.mi lesz vele? lehet megfog halni?
2011. márc. 29. 11:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Apunak 8 éve volt agyvérzése, azóta viszonylag jól van, nem romlik az állapota. Ha félsz, hívj orvost vagy vidd el hozzá, egyáltalán nem biztos, hogy az egykori agyvérzés miatt van rosszul, lehet egy egyszerű fertőzés is.
2011. márc. 29. 11:55
 2/6 A kérdező kommentje:
de ő is lebénult?
2011. márc. 29. 11:58
 3/6 anonim ***** válasza:
igen, de megtanult újra járni (ha nem is tökéletesen)
2011. márc. 29. 12:58
 4/6 A kérdező kommentje:
ja hát az én férjem nagyon lusta..csak ül a fotelbe és nézi a tv-t nem csinál semmit. a wcre is tolókocsival megy ami kb 2 méterre van..
2011. márc. 29. 13:12
 5/6 anonim ***** válasza:
hogy is tudnak ilyen hulyeseget mondani, hogy 3-4 evig elnek. Ismerek olyant akinek 30 eve volt...es ep egeszseges. persze ez sok mindentol fugg, foleg milyen erossegu, mekkora helyet erintett stb. Teljesen lebenult? vagy toraval megtanulhatott volna?irtad, hogy lusta...sajnos ha egesz nap csak ul az vezethet izomsorvadashoz (nem akarlak megijeszteni!!!) Jo lett volna ha mindennap meglehetne maszirozni, kicsit megmozgatna a labait. Mindenkepp menj orvoshoz!!!
2011. márc. 30. 09:34
 6/6 A kérdező kommentje:
bal oldala béna teljesen. de nem hajlandó semmit se csinálni.
2011. márc. 30. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!