Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Már vagy 4 napja fáj a fejem!...

Már vagy 4 napja fáj a fejem! Miért?

Figyelt kérdés

rendes fejfájásnak tűnik, de amikor tv-t nézek vagy gépezek akkor olyan mintha belülről nyomna :S

miért van ez?

2011. márc. 25. 18:19
 1/9 anonim ***** válasza:

vérnyomásod rendben van?

lehet a fronttól.

2011. márc. 25. 18:29
 2/9 anonim ***** válasza:
hát elég durva frontok vannak mostanság,hol 20 fok van,hol 10.ez sokat számít
2011. márc. 25. 18:30
 3/9 A kérdező kommentje:

és a front miatt így fájhat?

ma a suliból reggel haza kellet jöjjek úgy fájt.

vagy migrén?

2011. márc. 25. 19:02
 4/9 anonim ***** válasza:
a migrén nagyon erős fájdalom,hányinger,és front is okozhatja.nekem általában ez szokott lenni,ilyenkor használhatatlan vagyok.borzalmas
2011. márc. 25. 19:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Sokmindentől fájhat a fejünk, de a leggyakrabban azért, meert nem iszunk eleget. Egy felnőtt ember napi adagja vízből legalább 2 liter. A szervezet csak minimum ennyi vízzel tud rendesen működni.
2011. márc. 25. 19:14
 6/9 A kérdező kommentje:
már egy nap eltelt de még mindig fááááááj
2011. márc. 26. 11:53
 7/9 anonim ***** válasza:
iszol illetve pihensz eleget? esetleg van szemüveged? ha nincs akkor lehet,hogy kéne.nem ülsz sokat gép előtt?gyógyszert vettél már be? borogasd langyos vízzel átitatott ruhával a homlokod.van hányingered? a migrén pokoli fájdalom,én egyszer munkahelyről kértem el magam,mert olyan szinten görcsölt a fejem,nem tudtam hazáig eljutni,kocsival kellett,h értem jöjjenek...
2011. márc. 26. 11:59
 8/9 A kérdező kommentje:

a szemüveg miatt lehet mert elmentük az erzsébeti SZTK-ba és felirtak egy új szemüveget ami már jó,de amikor a szemészetre visszamentük ahol ezt a szemcsit adták, azt állitaotta hogy az a szemcsi ami most van, az kell nekem,

dehát legalább felvállalná hogy elbaszta a szemüveget mert ugyanis 50 ezer FT volt :S

2011. márc. 26. 13:29
 9/9 anonim ***** válasza:
akkor az lehet a dolgok mögött,ezt ne hagyjátok annyiban...
2011. márc. 26. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!