Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lépcsőzéskor alig kapok...

Paris hilton kérdése:

Lépcsőzéskor alig kapok levegőt. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Elég 2 emeletet mennem,már nincs levegőm és gyorsan dobog a szivem.Nincs súlyfeleslegem,aktivan sportolok,nem is dohányzok.
2011. márc. 24. 19:25
 1/6 anonim válasza:
Mit sportolsz? Mert ez valahogy nem fér a fejembe, ha tényleg sportolsz normálisan, akkor ez nem történhet meg. Vagy akkor edzéseken összeesel a bemelegítő tréning után? :O Tényleg csak kíváncsi vagyok, nem okoskodni jöttem.
2011. márc. 24. 19:29
 2/6 anonim ***** válasza:
El kellene menned kardiológushoz.
2011. márc. 24. 19:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Konditerembe járok,kardio és súlyzós edzést csinálok heti négyszer,ott soha nincs ez.
2011. márc. 24. 19:42
 4/6 Kései Sirató ***** válasza:
Nekem pár éve van tüdőasztmám és ugyanez a helyzet, nem bírok a lépcsőn felmenni, a második emelet után teljesen elfogy a levegőm, a harmadiknál már mindenképpen meg kell állnom. Egyébként én is sportolok, uszodába járok heti 2x 2 órát és ott nincs vele gondom.
2011. márc. 25. 13:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia! :O

Nekem is ugyanez a problémám van.. kíváncsi lennék én is a válaszokra, de én azthittem, ez nem nagyobb probléma.. Én 6 éve focizok és ott nem volt nekem sem ez a probléma! Viszont lépcsőzéskor, meg néha amikor lefekszem az ágyamba, akkor is belémszorul a levegő, vagy nem is tudom.. Fura.

14/F

2011. ápr. 22. 12:28
 6/6 anonim válasza:
Nekem asztmám van, és én is tapasztaltam hogy ugráláskor befulladok. Futni sem bírok túl sokat, de nehezebben fulladok be. Amikor lépcsőzés van akár tesi órán akár edzésen mindig zihálva veszem a levegőt. Fogalmam sincs mi lehet az oka. :O
2011. dec. 11. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!