Miért van, ha mélyről veszek levegőt, köhögnöm kell?
Figyelt kérdés
1-2 hete volt egy nagyon csúnya megfázásom, amikor a torkom olyan szinten bekrepált, h kábé beszélni alig tudtam, és akkor is ilyen horrorisztikus hangon. A köhögést akkor megszoktam, de hiába gyógyultam ki azóta, utána is nagyon sokszor, ha ásítok, vagy csak mélyebben veszek levegőt, rámjön a köhögés. Komolyan, mintha tbc-s lennék, vagy mi. És az a vicc, hogy a tüdőmmel amúgy nem lehet gond, mert nem cigizek, meg ilyenek...szerintetek mi lehet az oka, hogy amikor levegőt veszek, köhögnöm kell? A válaszokat előre is köszi. :)2011. szept. 26. 10:42
1/2 anonim válasza:
A megfázás után a tüdőd apróbb hörgőiben még van váladék. "Ide" csak akkor veszellevegőt,ha mélen,sok levegőt szívsz be. (csak akkor jut el ide a friss levegő)ilenkor természetesen a válladék irritálés a tüdő megpróbálja eltávolítani, felköhögni. Még iső kellamíg teljesen kitisztul a tüdőd.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az infót. :) Most kicsit megnyugodtam. :)
2011. szept. 26. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!