Fogszabályzóval lehet MRI vizsgálatra menni?
Figyelt kérdés
2009. febr. 23. 17:36
1/5 anonim válasza:
Az MRI vizsgálatot csak úgy szabad elvégezni,ha nincs fém a testen,testben,mert bajt okoz.Inkább CT-re küldenek,ha indokolt.Beszélj a dokiddal.
2/5 anonim válasza:
Mindenképp szólj az orvosodnak,hogy fogszabályzót viselsz.Kellemetlen,ha pont a vizsgálat előtt derül ki(ott egyébként mindenképp rákérdeznek).Az MRI egy mágneses rezonancia vizsgálat...szóval nem tanácsos semmilyen mágnesezhető fémet viselni.
3/5 anonim válasza:
bajt okoz? konkrétan kitépi a szádból ! Láttam egy elég durva képet a neten, hogy vizsgálat közben bennt hagytak egy forgószéket a vizsgálóban, és több méterről berepült a gyűrűbe, nem tudom, hogy volt-e bennt ember, vagy csak próbaüzem volt.
5/5 anonim válasza:
ez az utolsó kép durva...én is MR-rel fogok dolgozni és tényleg képes erre.Ráadásul ha "rátapad" valami az ottaniaknak is kellemetlen,mert lehet,ha nagyobb tárgy akkor az egész berendezést ki kell teljesen kapcsolni,ami nem kis meló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!