90/58 a vérnyomásom, ez milyennek számít?
Kortól függetlenül alacsony, 120/80 vagy 130/80 az ideális azt mondják. Ha néha néha rosszullét kap el vagy elsötétül minden azt annak tudhatod be, hogy hirtelen leesett a vérnyomásod.
Ha csak kérdezted akkor megvan a válasz :)
Ha gondod is van vele nyugodtan menj orvoshoz, akárcsak a magasra, az alacsonyra is van ellenszer.
üdv
Nekem is évek óta kb. annyi szokott lenni( 44 éves vagyok).
Sőt! volt már 90/53 is! A dokik kérdezték " hogy érzem magam"? TÖKÉLETESEN!! Ez mindenkinél különböző, szervezettől függ szerintem!
Nehogy gyógyszert kezdj rá szedni !!!!!!!
1. Mennyi vizet iszol? Nem kávé, nem kóla! Víz. Szobahőmérsékletű, természetes, nem buborékos. Ha kevés folyadékot fogyasztasz, lehet, hogy az is rendezi az alacsony vérnyomást, ha több vizet iszol. Legyen meg a másfél-két liter. Leves, ilyesmi e fölött.
2. A kávé mértékkel segít, a gyomor-epe nem szereti. Egy kávé= 2 dl víz mínusz, ezt számold bele, annyival több legyen a víz, ergo napi két kávénál 2 liter víz legyen meg.
3. Emeli a vérnyomást a rozmaring tea. Jó a ginzeng (finom és olcsó a 10 db-os Ginseng Royal Jelly ampulla, most kb 600 forint, elég egy héten 2-3.)
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!