Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi van lehet a baj? Szédülök...

Mi van lehet a baj? Szédülök gyakra, rosszul vagyok. De miért?

Figyelt kérdés
Már egy éve tart, hogy sokszor szédülök, van hogy gyengének érzem magam. 15 vagyok. Főleg tesi után van ez akkor is hosszútávúfutásnál. szédülök és van hogy homájosan látok és úgy érzem nam tudok tovább menni mert össze esek. korházban is voltam-e miatt gyomó vizsgálat volt de 1.nap után totál jól voltam aztán elájultam este és reggel is jól voltam de akkor össze estem. az orvosok azt mondták semmi bajom, mert magas és vékony vok és a hirtelen felállok a nem csoda ha szédülök. de nem csak akkor szédülök. Normálisan eszem iszim. Lovagolok és akkor sincs bajom csak ha nagyon meleg van.De ez mitől van ez az egész?
2011. márc. 17. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Labor vizsgálatot kell kérni a háziorvosodtól, valószínű, hogy kevés a vasad, és vérszegény vagy.
2011. márc. 17. 19:16
 2/5 anonim ***** válasza:
vérnyomás problémák?
2011. márc. 18. 13:26
 3/5 A kérdező kommentje:
voltunk vérvételen is és ott minden rendben találtak. Vérnyomás is rendben volt mikor dokihoz mentem. tényleg nem tom mi lehet :(
2011. márc. 18. 15:34
 4/5 anonim ***** válasza:
lehet hogy romlik a látásod
2011. márc. 18. 15:41
 5/5 A kérdező kommentje:
igen voltunk is szemészeten szemüvegem is van mosmár de sajnos nem oldotta meg a próblémát.
2011. márc. 19. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!