Nagyon rosszul érzem magam, szédülök, hányok, lázas vagyok. Mit csináljak most?
Figyelt kérdés
Ma reggel mikor felébredtem eléggé kómásnak éreztem magam, mint akit előző nap fejbe vágtak volna valamivel. Elmentem dolgozni, de nap végén már rázott a hideg. Hazafelé menet megszédültem és majdnem összeestem, most meg 39.5 fokos lázam van és félóránként hányok. Nem tudok felkelni az ágyból mert amint felülök elkezd forogni velem a szoba. Ügyeletre nem tudok elmenni és nincs itthon senki. Mit csináljak most?2010. okt. 19. 22:15
1/2 anonim válasza:
Hívd ki az ügyeletet vagy mentőket. Ez nem vicc!
2/2 anonim válasza:
Telefonálj az ügyeletre, ha tudod a számot, ha nem, akkor vagy a mentőket hívd és ők megmondják, honnan kapsz segítséget (vagy akár ki is mennek érted), vagy hívj fel valakit, aki át tud menni hozzád segíteni és el tud vinni az orvoshoz vagy kihívja neked. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!