Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Milyen vitaminokat/ásványi...

Milyen vitaminokat/ásványi anyagokat szedjek ha szebb bőrt akarok? Milyen fajta ételeket kerüljek?

Figyelt kérdés

már kb 2 hónapja az van a bőrömmel,hogy a jobb orcámon folyamatosan jönnek ki ilyen göbféleségek,nem lehet kinyomni őket.

mivel eddig havonta jártam kozmetikushoz és nagyjából semmi nagyobb ilyenjellegű problémám nem volt a bőrömmel,ezért szerintem valami táplálkozási dolog lehet benne,vagy vmi gyulladás lehet a szervezetemben.

De ha visszagondolok arra,hogy mi az amit eszek folyamatosan,illetve rászoktam két hónapra semmi olyat nem találok amit azelőtt nem ettem volna,1 tábla csokit általában meg eszek hetente,de akkor sem voltak ilyen göbök,nem tudom mik ezek,és nagyon rossz:/:""

( mozogni mozgok eleget-szerintem: az iskolába gyalog megyek,ami 20 perc oda és 20 perc vissza szóval összesen negyven perc,ami szerintem elég nekem.

vékony vagyok,egyáltalán nem vagyok elhízva: 57 kg / 178 cm. fiú vagyok.

minden este és reggel letisztitom az arcom,majd arctonik majd hidratálókrém.szóval kb már mindent kipróbáltam,de így elég fos,mert teljesen elmegy az önbizalmam.tökéletes bőrt akarok:/:""(( nem hiszem h ezektől a kozmetikai cuccoktól lennének,mert már egy ideje ezeket használom.a borotválkozástol szerintem nem lehet,mert akkor miért csak az egyik oldalon?:

/ 16 évesz leszek. KÖSZÖNÖM az ÉRTELMES. válaszokat:)

2011. márc. 16. 15:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia, azért irtam hogy szedjél mellé C-vitamint. A háziorvosod szerintem nem a vitamint fogja javasolni, mégpedig azért nem, mert ők az orvosin alig tanulnak valamit ezekről a létfontosságú anyagokról. Őket csak a gyógyszeripari termékekkel kapcsolatosan képezik ki, hivatalból sem javasolhatja pl. a nagydózisú vitaminokat, amikkel viszont ma már nagyon szép eredményeket érnek el HOZZÁÉRTŐK! Tehát ha vitaminban gondolkodsz, amiknek semmiféle mellékhatásuk nincsen, mégha oly nagyon rémisztgetnek is a túladagolásos mesével, akkor javaslom keress rá a neten akár a dr Lenkei féle, vagy a Vitaminkirályos vitaminkészitményekre, mert a gyógyszertári szintetikus változattal nem mész semmire sem.

Mellékesen megjegyzem, hogy családommal immár 8 éve szedjük ezeket a készitményeket, férjem visszerei eltűntek, 14 éves lányom menstruációja észrevétlen, nincsenek fájdalmai, görcsei, soha nem vagyunk náthásak sem, és a 20 évvel ezelőtt problémás lumbágóm teljesen elmúlt. Ezeket csak azért irtam le, hogy lásd, a vitaminokkal majdnem minden probléma helyre hozható.

Sok sikert!

2011. márc. 18. 08:14
 12/13 anonim ***** válasza:
És bocs, elfelejtettem: ha mondjuk a Lenkei B-komplexet választod, ami nagyon jó megoldás lenne, akkor pl. ha napi 2*1-et szednél belőle, ami darabonként 50mg-ot jelent, akkor mindkétszer vegyél be mellé egy 1000mg-os C-vitamint, igy garantáltan nem hízol tőle. (Erre azért van szükség, mert hosszútávon a B-vitaminok önmagában való szedése C-vitamin hiányt okoz.) Ebből is jól látszik, hogy az a legjobb megoldás, ha az ember szed egy jó fajta multivitamint, hiszen ezeket a vitaminokat az ételeinkből már nem tudjuk beszerezni, és mellé a problémájának megfelelő vitamint nagyobb adagban mellé pótolni, igy rövid időn belül eredmény születik. És még egy fontos dolog, ne hidd azt, hogy egy "kúra" segit. A vitaminokra folyamatosan van szükség, hisz ezek segitségével épül fel a szervezet minden sejtje. Ha ezeket nem viszed be akkora mennyiségben amekkorára valójában szükség van, akkor kialakulnak a hiányállapotok. A bőrproblémák általában méregtelenités miatt vannak, igy szabadul meg a tested különféle oda nem való anyagoktól. A vitaminszedéssel gyorsithatod a méregtelenitő folyamatokat, és nem mellesleg megőrizheted a teljes egészséget.
2011. márc. 18. 08:23
 13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ.lavjuuuu szo maaacs<333
2011. márc. 18. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!