Napok óta iszonyatosan hányingerem van. Mit tegyek? (lent)
Figyelt kérdés
Nem is értem mitől, mert az én gyomrom sok mindent bevesz (értem itt a brutálisabbnál brutálisabb videókat, filmeket bármit) De 3 napja láttam 1 videót, ami annyira megviselte a szervezetemet, hogy miután megnéztem öklendeztem és azóta nem múlik az erős hányingerem. Aludni is alig bírok, szörnyű.2011. febr. 28. 20:59
2/9 anonim válasza:
Előző vok, nekem is volt ilyen, próbáltam vmi olyat enni ami a kedvencem (pl a hotdog az finom =) és aztán szép lassan elmúlt.
4/9 anonim válasza:
szegény... megértelek, mert az kva szar érzés
én eddig kb. 3 horrorfilmnél ki is dobtam a cuccot
nem segít a gyógyszer, mert pszichésen van a gond
én ilyenkor azt csinálom, h elalvás előtt részleteket nézek a kedvenc filmemből (Sötét lovag), és utána a fejemben pörgetem a jeleneteket amíg elalszom ha nagyon félek akkor hallgatom ipodon a zenéjét.
kajánál csináld azt, h filmnézés közben egyél, az tereli el a legjobban a figyelmedet.én mindig ezt csinálom és bejön
5/9 A kérdező kommentje:
Én ennél már 1000 x durvábbakat is láttam. De úristen, most hogy csak megkerestem még rosszabb szinte érzem ahogy kavarodik a gyomrom.
2011. febr. 28. 21:23
6/9 anonim válasza:
De akkor mi a francnak keresel ilyeneket?
7/9 anonim válasza:
látod, nem kéne ilyeneket keresned tényleg.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem kerestem. Mutatták.
De ma már jobban vagyok, már csak evés után vagyok rosszul.
2011. márc. 1. 18:45
9/9 anonim válasza:
(a legelső vok) basszus ezt a videót a múltkor egyik haverom mutatta meg napokig nem bírtam aludni :S még most is rossz érzés jön rám :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!