Miért zúg/sípol folyamatosan a fülem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mindenkinél szokott olyan lenni, hogy pár mp erejéig sípol a füle, de nekem folyamatosan. Persze nem annyira, hogy folyamatosan halljam, de ha odafigyelek rá, vagy elhalkulnak körülöttem a dolgok, akkor hallom, és zavar. Nem tudom, hogy mi lehet ennek az oka, és mi a megszüntetésének a módja?!
2011. febr. 22. 15:17
1/3 anonim válasza:
Ez nekemis igy szokott lenni, ha teljes csend van, néha sípol. Ne figyelj oda rá.
2/3 anonim válasza:
Nekem is van, és 32 éves vagyok, és a nyaki izmaim kötöttebbek, meg a nyaki gerinc sem olyan mint egy újszülötté...leggyakrabban ezzel magyarázzák...de persze sok egyéb ok is van....ha zavar menj el fül-orr-gégészetre, audiologiára, és egy ortopéd-reumatológus orvoshoz....ha ezek nem találnak semmit, akkor még a neurológia jöhet szóba....
3/3 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak nekem van ilyen problémám. Lehet, hogy el fogok menni orvoshoz, köszi a válaszokat! :)
2011. febr. 23. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!