Mit lehetne tenni? (influenza)
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm több, mint egy hete küszködik az influenzával. Már nem lázas, de ráment a kezére, amit mozgatni sem bír. Orvosnál volt, de elküldték, mert, hogy ezzel nem lehet mit csinálni...
Egyre rosszabbul van, csak fekszik és szenved. A gyógyszerek és krémek semmilyen hatással sincsenek rá.
2011. febr. 19. 14:44
1/5 anonim válasza:
menjen másik orvoshoz. nekem is egy felelőtlen idióta orvosom van, aki képtelen felírni gyógyszert, pedig nagyon rosszul voltam, elmentem a másik dokihoz, és egyből felírt. szóval igen, menjen el egy másikhoz is.
2/5 poiu válasza:
D-vitamin! Segíthet, de biztosan nem árt az előírt dózisban. Fontos tisztázni, hogy pontosan mi van a kezével. Fáj? Nem érzi rendesen? Olyan mintha berozsdásodott volna? Nem mindegy.
3/5 A kérdező kommentje:
Fáj neki.
2011. febr. 19. 15:05
4/5 anonim válasza:
Ezt igy nem lehet intézni, az influenza nem megy rá" senkinek a kezére.
Ha lázas, köhög, fullad, hidegen izzad, akkor veszélyes a helyzete.
Ilyenkor ha kell még egy magánorvos is belefér, egyszeri vizit, és kislabor 20 körül, de megmondja mi baja van.
Holnap is nyitva van egy csomó, ha városban lax.
5/5 poiu válasza:
Ha fáj, akkor gyulladás csökkentővel lehetne próbálkozni, pl. Aspirin. Ennél van erősebb és a gyomorra kevésbé veszélyes gyógyszer, de csak receptre. Ha az izületeknél fáj, akkor kaphatott másodlagos fertőzést (kicsi az esélye), ha hétfőig nem enyhül, akkor dokihoz kéne menni. [én nem vagyok orvos]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!