Elég gyakran fáj a fejem mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
hasogató érzés,ez lehet migrén vagy vmi súlyosabb2009. febr. 11. 20:14
1/6 anonim válasza:
Igazából nem tudom, hogy szedsz-e fogamzásgátlót, de a migrén lehet attól is..
Ha meg nem, akkor esetleg a sok idegeskedéstől, időjárás-változás.. Igazából sok minden lehet.
2/6 anonim válasza:
Fogamzasgatlo, levego hiany, folyadek hiany, idegeskedes, stressz.
3/6 anonim válasza:
Valóban lehet fog-gátlótól. nálam krónikus migrént hozott ki. (értsd: hetekig fájt a fejem folyamatosan).
súlyos bajod nem hiszem, hogy lenne. az időjárástól is lehet, nagyon hülye idő van hetek óta...
4/6 anonim válasza:
Könyvtárnyi irodalma van. A leírtakon kívül:sok monitor nézés, vérnyomás problémák, szemészeti okok, neurologiai,gerinc problémák.
Ha nem múlik el Algopyrinre, max. napi 4 tbl.-re akkor kivizsg. (Ha érzékeny vagy akkor Aspirinre.)
5/6 anonim válasza:
Ritka esetben, bár nem akarlak ijesztgetni, apró rovar a fülben is hasogató fejfájást okoz, rosszabb esetben mentális zavart is. Ezt csak fülorrgégész tudja megállapítani van e benne valami. De mondom ez ritka, de nem lehetetlen!
6/6 anonim válasza:
Nekem is így volt azt hittem hogy szét megy a fejem és elmentem szemészetre és kiderült hogy rejtett drioptriás a szemem vagyis nem látok rendesen és ezért sokat erőltetem a szemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!