Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Reflux- szerű betegség okozhat...

Reflux- szerű betegség okozhat hosszan tartó hasmenést?

Figyelt kérdés
2011. febr. 13. 11:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Találtak valamit? Vagy megmondták,hogy mi az oka,hogy nem múlik el a hasmenés?? Milyen volt maga a vizsgálat?
2011. febr. 22. 11:04
 12/18 A kérdező kommentje:
Na! Hétfőn volt a vizsgálat, ezért szombat este már csak picit ehettem. Vasárnap semmit. reggel 7-kor vettem be az első tablettát, és ezzel el is voltam egész délelőtt. Sok folyadékot kell inni. délben l-kor nagy mennyiségü viz, majd este 7-kor a második gyógyszer. Ezzel ugy éjfélig wc. Reggel még viz sem. 9-re mentem. l0.ig csusztunk. Akkor bementem. Hanyatt fektettek, és egy csövet dugtak a fenekembe. Nem fájt! Elkezdte felpumpálni levegővel a beleimet. Nem fájt. Hanyatt megkezdte a CT gép a munkát, majd ugyanez hason, ujabb pumpálással. Ezután képeztek egy kanült a kézfejemen /nem tul jól sikerült-fekete az egész kezem/ és itt kontraszt anyagot adtak. Ettől égett az egész belsőm kb l0 percig.ujra dolgozott a Ct- és vége. Az eredmény kb l hét mulva lesz meg. A probléma ugyan úgy fenn áll, a hasmenés az első evés után ujra kezdődött. Arra gondoltunk, hogy hátha egy ilyen tisztitás is elég lesz a hasmenés megszüntetésére. De nem - VALAMI -okozza. De mi? Szorit a gyomrom, rossz belül, és jön a hasmenés. Ha még érdekel valami, nyugodtan kérdezz.
2011. febr. 22. 15:50
 13/18 anonim ***** válasza:

Utána nem volt kényelmetlen? Sok gáz meg ilyenek? Egyszerre mehettél haza?

Ne haragudj,hogy ennyit kérdezek csak úgy néz ki,hogy rám is ez vár majd,mert nálam sem múlik a hasmenés,bár szerencsére nem olyan vészesen sokszor van,de elég kellemetlen ha jön..ezzel nem lehet együtt élni :(

Alig van kedvem elmenni valahova emiatt,pedig ott az iskola...

Te hány éves vagy egyébként? Régen is voltak panaszaid,vagy csak most kezdődött?

2011. febr. 22. 16:11
 14/18 anonim ***** válasza:
Még annyit akartam kérdezni,hogy érzéstelenítést,vagy valamit kaptál?? Magánrendelésen voltál,vagy csak rendesen?
2011. febr. 22. 16:13
 15/18 A kérdező kommentje:
Pár hónapja kezdődött. Fájdalom csillapitóra nincsen szükség a vizsgálatnál, nem fáj semmi. Gázok vannak. Rögtön haza mehettem, és otthon kijött. Az sem vészes. SZTK-ban csinálták, nem maszek. 50 éves vagyok, Te hány?
2011. febr. 22. 16:18
 16/18 anonim ***** válasza:

Értem,nagyon megnyugtató ez a válasz,én még csak gyomortükrözésen voltam az sem túl kellemes,de a béltükrözéstől jobban tartottam,de ezek szerint nem fájdalmas annyira...

20 éves vagyok,és már 2 éve ezzel küzdöm,bár inkább a gyomrommal voltak gondok idáig,most elkaptam egy vírust,és nagyon megviselt...most baktériumfertőzésre szedek gyógyszert,ha nem javul 2 hétig tükrözés ismét, gyomor,és béltükrözés is...

Igazából az bosszant a legjobban,hogy egészségesen élek,nem dohányzom,kávézom,iszok...és mégis...de talán kiderítik majd,hogy mitől van...

Remélem Önnél is sikerül kideríteni,és mihamarabb meggyógyul...

Ha nem gond,majd közbe közbe érdeklődöm az állapotáról,és a fejleményekről...

2011. febr. 22. 16:27
 17/18 A kérdező kommentje:
Kaptam egy privi megkeresést, hogy mi lett az eredmény. Hát a gasztró nem jött rá, csak a patikusom. Kiderült, hogy laktóz intoleranciám van, nagyon erős. Ugyhogy fogyatékosnak soroltak vele. Nagyon nehezen jöttek rá, még hónapokig volt hasmenésem. Most 4 éve rendben van, néha beleszaladok valami laktózosba, de általában jól vagyok.
2015. aug. 26. 15:25
 18/18 anonim ***** válasza:
De okozhat hasmenest a sok sav , sőt égő érzést is nagy wczés után, szòval simán lehet reflux ..de egy kivizsgálást érdemes csinálni.
2018. máj. 6. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!