Mitől reped szét a hónaljamban a bőröm?
Dezodort használsz?
Amúgy jelentkezz be bőrgyógyászhoz!
Első vagyok és kozmetikus.
Valóban lehet deotól és gombától is, mindkettő esélyes , de ezt csak egy orvos tudná megmondani hogy ténylegesen mitől van.
Bár itt már keveredtem vitába emiatt a krém miatt...de azért elmondom, hogy ne használd (semmi hatóanyag, tele van glicerinnel, paraffinel, viaszt képez a bőrön, semmit nem enged beszívódni, úgy hogy feleslegesen kensz/szórsz rá bármit), főleg ne úgy, hogy azt sem tudod mi bajod.
A hintőpor meg szárít.
Nem értem miért olyan bonyolult egy ilyen mérvű dolognál elmenni orvoshoz, sok helyen este 7-ig van rendelés (és nem pesti vagyok), munka után is tudsz menni és akkor nem idegen, nem orvosok találgatásait hallanád, hanem a pontos diagnózist.
szerintem tegyél egy próbát Canesten krémmel vagy más gombaölővel. ha gomba, akkor már 6-8 óra után, de fél nap után biztos, hogy látnod kell a javulást.
én jártam már így sajna, tapasztalatból tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!