Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Saccoljátok meg mennyibe...

Saccoljátok meg mennyibe kerül egy 40 darabos széntabletta? De kérlek ne nézzétek meg! Csak találgassatok!

Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 14:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

1. MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER A CARBO ACTIVATUS TABLETTA ÉS MILYEN BETEGSÉGEK

ESETÉN ALKALMAZHATÓ?

A Carbo activatus tabletta hatóanyaga orvosi szén. A gyógyszer bizonyos eredetű hasmenések és bizonyos mérgezések esetén alkalmazandó. (---széntabi

1. MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER AZ IMODIUM KAPSZULA ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ?

Különböző eredetű heveny (akut) és tartós hosszabb ideje fennálló (krónikus) hasmenés tüneti kezelésére.

2011. febr. 5. 15:16
 12/24 anonim ***** válasza:

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:16

Ezt most mire írtad?

2011. febr. 5. 15:18
 13/24 anonim ***** válasza:
Arra h valaki azt irta h az immodium és a széntabi két különbözö dologra valo,hát én ugy tudom h mindkettő jó hasmenés ellen szóval azért linkeltem be mert ott is irják,az más hogy látom a széntabi még mérgeszés esetén is jo,de amugy legtöbben hasmasra szedik.
2011. febr. 5. 15:21
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Jah, értem. Én írtam egyébként. Csak azért mert két különböző típusú hasmenésre van.

Az immodium nem jó vírusos, fertőzéses stb hasmenésre mert csak megrekeszti a hasmenést ami egyébként azért alakult ki, hogy a fertőzés minél hamarabb távozzon a szervezetből. Ilyen esetben széntablettát szélszerű szedni ami viszont nem feltétlen akadályozza meg a hasmenést, mert segít kiüríteni/kiszűrni a fertőzést.

Csak ezért írtam, nem kötekedésből.

2011. febr. 5. 16:36
 15/24 anonim ***** válasza:
Nem is vettem kötekedésnek:)Csak leirtam h van közös bennük.
2011. febr. 5. 17:14
 16/24 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nagyon régi kérdés, de csak azért emeltem ki, hogy leirjam, minden CT tükrözés stb negativ volt. 5 hónapig volt hasmenésem, és két és fél éve derült ki, hogy mitől. Azóta nem vagyok beteg. Nem kell széntabi sem semmi.
2014. ápr. 29. 08:40
 17/24 anonim ***** válasza:
Glutén? Tej?
2014. ápr. 29. 10:33
 18/24 A kérdező kommentje:
Te kis doktor! El találtad, laktóz - tej. Ügyi vagy.
2014. ápr. 29. 15:02
 19/24 anonim ***** válasza:
Reméltem hogy mentalistának fogsz hinni nem doktornak.
2014. ápr. 29. 15:05
 20/24 anonim válasza:
Nekem 3 éve nem tudják, mitől megy napi 7-10x a hasam.. Nekem Imodium jobban bevált, azzal merem csak elhagyni a házat
2015. febr. 25. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!