Mit csináljak, hogy ne legyen korpás a hajam?
Figyelt kérdés
Mostanában olyan mintha hámlana a fejem :S ilyen nagyobb "lapocskák" vannak a hajam között, nagyon zavaró, régen sosem voltam korpás! ÉS legyetek szívesek kíméljetek meg a bunkó beszólásoktól hogy "moss hajat" és egyebek. Szoktam hajat mosni, ez a probléma csak mostanában áll fenn... :S
18/L)
2011. febr. 2. 21:20
1/7 anonim válasza:
Hordj sapkát mert elsősorban a hideg miatt is lehet, illetve vannak korpásodás elleni samponok T-gel szerintem nagyon jó
2/7 anonim válasza:
A diófalevélből készített teát is ajánlják, hogy mosás után azzal öntsd le. Attól fényes is lesz. Nekem használt, nálam is mostanában lett korpás. Bár szerintem nekem az új balzsamtól.
3/7 anonim válasza:
Szintén a T-gel sampont javaslom. Nekem az vált be.
4/7 A kérdező kommentje:
Júj a T-gel az a jó drága, ugye? :S
Egyébként én ezekben a korpásodás elleni samponokban, mint a Hea&shoulders nem hiszek, nekem attól csak viszketett a fejem :O
Köszönöm a válaszokat
(eddig nem hordtam sapkát mert mindig melegített a sok hajam, de akor ezentúl fogok, hátha :D)
2011. febr. 2. 21:33
5/7 anonim válasza:
Hát nem olcsó az biztos, de ha beválik megéri az árát, azthiszem a rossmann-ban a legolcsóbb
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, szeirintem kipróbálom
2011. febr. 2. 21:39
7/7 anonim válasza:
Nizoral sampon kell ide! Jó erős hatása van korpa ellen, és gombás fertőzéseknél is kiváló. Persze nem olcsó mulatság, de sztem megéri. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!