Milyen praktikak leteznek a ful "kidugitasara"?
Figyelt kérdés
Iszonyuan meg vagyok fazva, es allandoan be van dugulva a fulem. A bal mostmar folyamatosan es olyan szinten, hogy olyan mintha azt a fulem befognam, gyakorlatilag alig hallok vele. Mit lehetne tenni, mert igy monoban eleg szar letezni?2011. febr. 2. 00:23
1/9 anonim válasza:
befogod az orrod, majd belefujsz egyet.(egyebkent nyomaskiegyenliteni is igy kell buvarkodes kozben, hogy ne szakadjon be a dobhartyad)
a másik pedig az, hogy jo nagyra kitátod a szád. (nem vicc)
2/9 anonim válasza:
Kövirózsa leve belecsepegtetve, fülgyerta, vagy meleg só rá.
3/9 A kérdező kommentje:
Koszonom kedves elso, mostmar a jobbra sem hallok! :D
2011. febr. 2. 00:36
5/9 anonim válasza:
létezik ilyen fülspray állítólag. haverom azt mondta ő egy lábon ugrál :D nekem az nem jött be.
6/9 anonim válasza:
Az ugrálás csak akkor jó ha tényleg víz van a füledben. Olyankor nekem is beválik :)
7/9 anonim válasza:
Azt én is szeretném tudni, mert pont uezzel a problémával küzdök épp, csak nekem már mind2 totál be van dugulva:S Voltam vele dokinál, írt fel fülcseppet, 1 hétig csepegtettem, de semmi:@ Hnap megyek vissza, majd meglátjuk mi lesz:/
8/9 anonim válasza:
Rárakod a tenyered a fülkagylódra, majd gyengén rányomod, utána elengeded. Nekem ez segíteni szokott, közben még vicces hang is hallható, ha ügyes vagy. :D
9/9 anonim válasza:
Elmész a full-orr gégészetre és ott meg fogják vizsgálni a probléma okát. Ha szükséges kitisztítják a hallójáratot, felderítik mi a problémád oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!