Házi hajbalzsam praktikák- ötleted van?
Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 09:24
1/5 anonim válasza:
tojás, méz, olivaolaj, ricinusolaj, esetleg étolaj, sör, joghurt, testápoló....sokmindenrpl hallottam már
2/5 anonim válasza:
Amiket az első válaszoló írt,... vagy sima hajbalzsam.
Mi az a speciális probléma, amit meg szeretnél oldani házi praktikával?
3/5 A kérdező kommentje:
hát csak annyi, hogy elfogyott:D mármint a hajbalzsam és úgy gondoltam szívesen kipróbálhatnék valamit házilag is.A leírtakkal mit kell csinálni?Csak ráteszem a hajamra és lemosom?Pl tojás, meg olaj?Hogyan kell?
2010. szept. 19. 09:49
4/5 anonim válasza:
a tojásnak csak a sárgáját tedd rá, kösd be a fejed törcsivel és hagyd rajta amíg csak tudod. nem alegjobb illata van neki:)
összekeverheted a tojást valamelyik olajjal a felsoroltak közül (étolajbol csak nagyon keveset) ricinus alegjobb, azt is ugyanígy. a sörrel csak öblíteni kell, a többi lényegében nem is balzsam, hanem pakolás. ráteszed, törcsivel feded, hagyod állni, és lemosod ha ugygondolod.
5/5 A kérdező kommentje:
Áhh értem, köszi szépen, azt hiszem a tojásosat választom:))))))
2010. szept. 19. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!