Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért ébredek reggelente...

Miért ébredek reggelente olyan nehezen? Ez lehet valami vitaminhiányosság?

Figyelt kérdés
még régebben hallottam valakitől hogy ha nehezen kele milyen vitamint kell szedni, ti nem tudjátok? kb. 2 hete alig tudok felkelni reggel és még hétvégén is amikor már tényleg ínyita alszok amennynit akarok. most hétvégén mr 11 órát aludtam ami tudom hogy nem egészséges, de nagyon rossz vol felkelni. ilyenkor hétköznap meg olyan 7-8-9 órákat.
2011. febr. 1. 06:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Nevetséges. A vitaminoknak ehhez semmi köze, pláne hogy a legtöbbjük olyan minimális dózis hogy csak placebonak jó.
2011. febr. 1. 07:36
 2/2 anonim válasza:
Nekem anyukámnak van ilyen problémája és vas hiánya van de amióta szed rá vas gyógyszert azóta jobb.De elvannak tévedve emberek hogy a vitamin nem használ dehogy nem csak nem egy szem meg nem egy 20mg c-vitamin.És ajánlanám még a magne b6 igaz az van akit hizlal de nagyon jó.
2011. febr. 1. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!