Iért fáj a bokám felett a csont elött?
Figyelt kérdés
Másfél éve futottam rendszeresen elég sokat kemény talajon futócipő nélkül....erre adtak kenőcsöt amitől el is mult és összel már tudtam rendesen focizni, egészen idáig...most csütörtökön megint előjöttek a fájások, olyan mintha tüskébe lépnék...mi lehet ez? hogyan kezelhetném?2011. jan. 30. 19:44
1/7 anonim válasza:
Én egész nap nyáron mezítláb járok. Így valóban tüske mehet a talpamba. No de boka felett?
2/7 anonim válasza:
Én olyankor érzek szúró érzést ha gyulladás van valahol.
3/7 A kérdező kommentje:
akkor fáj ha jobban erőltetem, pl futás, foci, vagy ha lépcsőn megyek fel
2011. jan. 30. 20:06
4/7 anonim válasza:
Nem ütötted be?
Nem tudom.
Menj el vele orvoshoz megint.
5/7 A kérdező kommentje:
nem ütöttem be, focizni szoktam, elmentem orvoshoz és kaptam beutalót ortopédiára
2011. jan. 30. 20:16
6/7 anonim válasza:
Most hol fáj? A sípcsontoddal szoktál tüskébe lépni? Nekem a tüskébe lépés a talpamon fájna, te viszont azt írtad, hogy a bokád felett. Ha nagyjából a sípcsont elején, akkor az csonthártyagyulladás is lehet, amit gyógymasszázzsal lehet kezelni, de ehhez kéne az orvosi diagnózis. Mert ha a háziorvos továbbküldött az ortopédiára, akkor ő nem így gondolta.
Gyógymasszőr
7/7 A kérdező kommentje:
az érzés olyan mint ha tüskébe lépnék, kb ugy fáj
2011. jan. 30. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!