Augmentin gyógyszer után enni?
Figyelt kérdés
Bevettem egy augmentin gyógyszert...azt olvastam hogy ajánlott evés elött bevenni...nos,most estem bele megint a náthába (szédülés,fej fájás,orrfújás,láz) szeretnék citromot enni cukorral... hogy egyek vitamint..
Ehetek rá citromot?
13/L
2011. jan. 28. 18:46
1/6 anonim válasza:
Szerintem bármit ehetsz, amit csak akarsz. Jobbulást!
2/6 A kérdező kommentje:
hát nem vagyok különösebben éhes.... csak megkivántam a citromot..és azt írta hogy egyek bevevése elött a gyomor miatt(vmi ilyesmi)... de nem vaok kajás(vagyis nem kivánom a húst stb.)De a gyümölcsöt nagyon..Ha citromot eszek rá az nem nagy gond? mert azt kivánom nagyon . xD
2011. jan. 28. 18:52
3/6 A kérdező kommentje:
amugy köszi,1 hete jöttem ki a náthából,erre újra :S
2011. jan. 28. 18:53
4/6 anonim válasza:
Fogyasszal mellette gyogynovenyteat, s igy gyorsabban fogsz kigyogyulni.
Kakukkfu, kamilla, citromfu, zsalya, ezek kozul valaszthatsz, s mezzel es citrommal edesitheted.
Lehet kapni Tiger balzsamot, ezzel erdemes bekenni a testedet lefekves elott, s igy elaludni.
5/6 A kérdező kommentje:
kamilla tea filter az van,de akk ne egyek magába cukorral citromot?
2011. jan. 28. 18:56
6/6 anonim válasza:
ha gyógyszert szedsz, mindenképp kell enned (előtte/utána)! Azért írtam, hogy tök mindegy, mit eszel, a szervezeted tudja :) Ha megkívántad a citromot cukorral, edd bátran,mi bajod lehet? :) Első voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!