Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől morog az ember hasa?

Mitől morog az ember hasa?

Figyelt kérdés
Akár amikor éhes és morog akkor is amikor esetleg wc-ni kell, vagy csak úgy, van amikor menszesz alatt morog.Ezek mitől vannak és mi zajlik le ilyenkor a hasban/gyomorban?
2011. jan. 28. 08:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Bélmozgásnak hívják(nem egészséges,ez a dolog).Hosszú évekig,morgott a hasam,mindig kellemetlen volt,én sem értettem mitől hiszen nem voltam éhes.Most mivel gyomor-és bélproblémáim vannak 1 éve,az orvosom magyarázta el,hogy az a vastagbél ami morog...rossz emésztés stb.
2011. jan. 28. 08:17
 2/4 kisnita ***** válasza:
A bélmozgástól van. És ez nem feltétlenül rossz dolog. Bélmozgása mindenkinek van, ha nem lenne nem emésztenél. Néha érezni is lehet ahogy mozog a hasad. A korgás is a bélmozgástól van, az emésztés hangja:D Ha túl sokat hallod a morgást vagy érzed a mozgást az tényleg utalhat arra, hogy rossz az emésztésed. Nekem most erős antibiotikumot kellett szednem és állandóan mozgásokat éreztem (és néha még mindig) a hasamban. A doki azt mondta azért van mert az antibiotikum roncsolja a bélflórát és ilyenkor több és erősebb a bélmozgás és azt érzem.
2011. jan. 28. 08:24
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi.
2011. jan. 28. 08:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Refluxtól is lehet.
2013. aug. 21. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!