Undorodok a gomboktól. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem hordok gombos ruhákat, és ha meglátok valakin pl. egí inget egyből elkapom a tekintetem és máshova nézek2011. jan. 27. 12:11
1/4 anonim válasza:
Gomboktól? Ez érdekes... hát, vannak furcsa fóbiák.
Amúgy szerintem, ha ki akarod kezelni, akkor ugyanúgy lehet, mint a többi fóbiát. Ha pl. valaki a békáktól fél, akkor ráveszi magát, hogy megnézze, aztán szép lassan eljut oda, hogy már meg is meri fogni, stb.
2/4 anonim válasza:
Ha nagy mértékben negatív hatással van az életedre, akkor kezeltesd valami terapeutával, de ha nem gátol semmiben komolyan, akkor szerintem nem kell vele foglalkozni.
De mi undorít bennük? A formájuk? Azok az apró kis lyukak? Úgy tűnnek neked, mintha apró kis malac orrok bámulnának rád? :) Vagy az, ahogy a lyukaikon keresztül tekergőzik a kígyó? ( cérna).
Ezeket leírva rájöttem, hogy tényleg undorítóak... :)
3/4 anonim válasza:
nekem is ilyen fobiám van....egy ideig nem mertem elmondani senkinek aztán az egyik nagyon jo barátom elmesélte hogy ö is viszolyog a gomboktol....nemtudom mit lehetne tenni elenne szerintem semmit...én nem hordok gombos ruhákat az fix és máson is rettentöen irritál de megprobálom elivelsin hisz nemfuthatok el uton utfélen minden gombos ember elöl....amugy kiváncsi lennek valami szakavatott véleményére hogy ez miféle belsö agyi küzdelem
4/4 anonim válasza:
furcsa dolgok ezek. én pl. ha meglátok egy hajszálat rögtön elkap a hányinger. ha meg a számba kerül rögtön öklendezek. ennek a buddhisták szerint az az összefüggése, hogy valami rossz emlék köt ahhoz a dologhoz előző életedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!