Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hetek óta fáj a hüvelykujjam,...

Hetek óta fáj a hüvelykujjam, mitől lehet?

Figyelt kérdés
Szerintem eltörve biztos nincs, mert mert mozgatni tudom, meg mindent tudok vele csinálni, csak érzem,hogy a csont fáj egy kicsit, jobban mondva nem is fáj,hanem valami kellemetlen érzést érzek, nem tudom, hogy erre van-e valamilyen szó. Egyszóval nem fáj csak valami kellemetlent érzek a hüvelyujjamban ami kicsit zavaró, és nem tudom mitől van. Nem történt semmiféle baleset amitől fájna, szóval tippem sincs mi baja lehet. Esetleg valami kenőcs vagy valami amitől elmúlna ez az érzés?
2011. jan. 25. 19:30
 1/1 anonim válasza:
Talán reumás panasz lehet. Nekem is volt hasonló eset a mutatóujjammal, főleg reggel, ébredés után vettem észre, hogy nem tudom hajlítani az ízületeknél.
2011. jan. 25. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!