Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi lehet a lányom baja? Már...

Mi lehet a lányom baja? Már nagyon aggaszt!?

Figyelt kérdés

18 éves a lányom.Egész nap fáradt.Reggel alig tudom kihúzni az ágyból.Az iskolába befelé egy órát alszik.Az osztályfőnöke felhívott,hogy az iskolába 2 órákat alszik,és akárhogy rángatják nem tudják felébreszteni.Panaszkodtak a tanárok,hogyha nem alszik,akkor sem tud figyelni,folyamatosan elbambul.Hazafelé a buszon 1 órát alszik.Mikor hazaér,panaszkodik,hogy mennyire fáradt,egész nap fekszik,mert nincs semmihez ereje.Olyan este 7-8 között már alszik,reggel 6-kor kel. (vagyis 5 től ébresztgetem,de egy óráig tart felébreszteni,semmire sem emlékszik,hogy mi történik reggel).A fáradtságot kíséri hidegrázás,28 fok volt valamelyik nap a lakásba,és ő bundás pulcsiba feküdt,remegő kézzel a fázástól.Ez az egész kb egy éve kezdődött.Voltunk háziorvosnál,csináltak vizsgálatot,vérvételt,de semmit nem találtak. (az orvos nem is nagyon foglalkozott vele).

Mire utalnak ezek a tünetek?

2011. jan. 24. 16:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Most ez egy haszontalan kommentár lesz,legalább is ebből nem tutsz meg semmit sem,de ajjj pont a múltkor erről a betegségről láttam egy filmet,vagy legalább is hallottam róla. :S Még egy darabig magamra is isnertem benne,mert én is fáradékony vagyok,de már sajnos nem tudom mi volt a betegség neve :S
2011. jan. 24. 17:02
 2/16 anonim ***** válasza:
Azért csak kellene egy teljes körű kivizsgálást még 1x csináltatni.Vérszegénység okozhat fáradságot!
2011. jan. 24. 17:03
 3/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell aggódnod. Én is 18 vagyok (lány), ugyan ez történik velem is. Nem gondolom, hogy beteg lennék, vagy valami bajom lenne. Szerintem ez csak egy ideiglenes állapot.
 4/16 anonim ***** válasza:
Esetleg vitaminyhiány? Vérszegénység? V mozgáshiány? Remélem tud majd valaki segíteni.:S
 5/16 anonim ***** válasza:
Neurológusnál, alvásdiagnosztikán voltatok?
2011. jan. 24. 17:04
 6/16 anonim válasza:
Súlyos vérszegénység,legalábbis nálam az volt.Menszesze milyen erősségű és hosszúságú?
2011. jan. 24. 17:05
 7/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Én tovább akartam őt küldeni vizsgálatra,de az orvos nem adott beutalót,azt mondta hogy,felesleges,így nem ad.

A menstruációja van hogy 2-3 hónapig nem jön meg.

2011. jan. 24. 17:22
 8/16 anonim ***** válasza:
Váltsatok orvost, mert ez nem normális! Mármint az orvos, de a lányod tünetei sem azok... Ebben az esetben viszont valószínű az lesz, amit az utolsó mond.
2011. jan. 24. 17:35
 9/16 anonim ***** válasza:
ha valaki drasztikus fogyókúrába kezd, annak az eredménye is lehet a folyamatos fáradtság, hidegrázás, nem fogyott sokat esetleg? azért - nem akarlak megbántani - de utánanéznék hogy nem szed-e valamit vagy nem használ e valami kábítószert...érdemes lenne elvinni ideggyógyászhoz, narkolepszia is lehet... [link]
2011. jan. 24. 17:38
 10/16 anonim ***** válasza:
,, A narkolepszia többnyire fiatal felnőttkorban kezdődik, de az esetek túlnyomó többségében annyira jellegtelenül, hogy depressziónak, krónikus fáradtság szindrómának tartják, és a helyes diagnózisig 10-15 év is eltelik. Az intellektus megtartott, de az iskolai és munka teljesítményt az állandó álmosság és fáradtság érzés súlyosan gátolja. A tünetek intenzitása a korral változhat, a kezdet után akár két-három évtizedig is romolhat, de 60 év után a tapasztalatok szerint többnyire enyhül "
2011. jan. 24. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!