Mi lehet a lányom baja? Már nagyon aggaszt!?
18 éves a lányom.Egész nap fáradt.Reggel alig tudom kihúzni az ágyból.Az iskolába befelé egy órát alszik.Az osztályfőnöke felhívott,hogy az iskolába 2 órákat alszik,és akárhogy rángatják nem tudják felébreszteni.Panaszkodtak a tanárok,hogyha nem alszik,akkor sem tud figyelni,folyamatosan elbambul.Hazafelé a buszon 1 órát alszik.Mikor hazaér,panaszkodik,hogy mennyire fáradt,egész nap fekszik,mert nincs semmihez ereje.Olyan este 7-8 között már alszik,reggel 6-kor kel. (vagyis 5 től ébresztgetem,de egy óráig tart felébreszteni,semmire sem emlékszik,hogy mi történik reggel).A fáradtságot kíséri hidegrázás,28 fok volt valamelyik nap a lakásba,és ő bundás pulcsiba feküdt,remegő kézzel a fázástól.Ez az egész kb egy éve kezdődött.Voltunk háziorvosnál,csináltak vizsgálatot,vérvételt,de semmit nem találtak. (az orvos nem is nagyon foglalkozott vele).
Mire utalnak ezek a tünetek?
Köszi a válaszokat!
Én tovább akartam őt küldeni vizsgálatra,de az orvos nem adott beutalót,azt mondta hogy,felesleges,így nem ad.
A menstruációja van hogy 2-3 hónapig nem jön meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!