Miért remeg a kezem? 17/F
Sziasztok, tudom, hogy egy ha egy picit remeg az normális (mikor kinyújtom), nekem se remeg annál jobban, de még is úgy érzem, mintha nagyon remegne...
Mitől van?
17/F :S
mielőtt mondanátok, nem iszok semmi coffeinos izét nem cigizek meg semmi ilyesmi...
Lehet stressz miatt is, de nem hinném, meg nem olyan vészes de de mondom..
:S
Első vagyok.
Nem a kávéval és energiaitallal akartam jönni... Csak mikor idegeskedős, stresszes állapotban vagyok, vagy sok az energiám, akkor én is úgy érzem, hogy remegek... Olyankor csinálok pár felülést, s megszűnik a probléma. :D
16/L
tudom izgalmi álapotban én is remegek egy kicsit, pl szintvizsga elött vagy hasonló kariberű dolgozat elött stb..
De 2-3 napja vettem észre és idegesít, félek ogy van vmi bajom.
(érdekes hogy 2-3 nappal ezelött néztem egy filmet a Paralízisről ... bár nem tom, hogy összefügg-e vagy sem.)
nem érzem magam stresszesnek, idegesnek az átlagosnál jobban, és eddig meg nem volt ilyen gondom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!