Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért remeg a kezem? 17/F

Miért remeg a kezem? 17/F

Figyelt kérdés

Sziasztok, tudom, hogy egy ha egy picit remeg az normális (mikor kinyújtom), nekem se remeg annál jobban, de még is úgy érzem, mintha nagyon remegne...

Mitől van?

17/F :S

2011. jan. 19. 17:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem vagy idegeskedős típus?
2011. jan. 19. 17:42
 2/5 A kérdező kommentje:

mielőtt mondanátok, nem iszok semmi coffeinos izét nem cigizek meg semmi ilyesmi...

Lehet stressz miatt is, de nem hinném, meg nem olyan vészes de de mondom..

:S

2011. jan. 19. 17:43
 3/5 anonim ***** válasza:
ha nem nagyon remeg, akkor normális. az, hogy te hogy érzed már más. mindenkinek más az ingerküszöbe.
2011. jan. 19. 17:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Nem a kávéval és energiaitallal akartam jönni... Csak mikor idegeskedős, stresszes állapotban vagyok, vagy sok az energiám, akkor én is úgy érzem, hogy remegek... Olyankor csinálok pár felülést, s megszűnik a probléma. :D

16/L

2011. jan. 19. 18:03
 5/5 A kérdező kommentje:

tudom izgalmi álapotban én is remegek egy kicsit, pl szintvizsga elött vagy hasonló kariberű dolgozat elött stb..

De 2-3 napja vettem észre és idegesít, félek ogy van vmi bajom.

(érdekes hogy 2-3 nappal ezelött néztem egy filmet a Paralízisről ... bár nem tom, hogy összefügg-e vagy sem.)

nem érzem magam stresszesnek, idegesnek az átlagosnál jobban, és eddig meg nem volt ilyen gondom

2011. jan. 19. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!