Mi lehet ez? Mostanában, különösen ha nem alszom eleget, remeg az egyik szemhéjam, de volt, hogy a talpamban is remegett egy ideg, és a kezem is remeg általában.
Figyelt kérdés
remélem, nem vagyok Parkinson-kóros, még csak 20 éves vagyok, és ezek a tünetek akkor fordulnak elő, ha nem alszom ki magam. csak hát manapság nincs nagyon ideje aludni az embernek sajnos... átlagban napi 6-7-8 órát alszom, de volt h napokig csak 5 órát aludtam. és kávézni is szoktam rendszeresen, úgy tudom, az se tesz feltétlenül jót az idegeknek.2011. jún. 22. 12:28
1/4 anonim válasza:
A kialvatlanság és a sok kávé is okoz remegést, ne gondolj egyből a legrosszabbra!!! Nekem a stressztől is szokott!!!
2/4 anonim válasza:
nekem rossz monitortól volt anno ilyen, én Béres szemerőt használtam rá anno
3/4 A kérdező kommentje:
a monitor biztos nem rossz, bár tény, h sokat vagyok gépnél.
2011. jún. 22. 21:31
4/4 anonim válasza:
Már úgy érti szerintem a rossz monitort, hogy ha elötte ülünk kevesebbet pislogunk és kiszárad a szemünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!