Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hetek óta tart nálam a nátha,...

Hetek óta tart nálam a nátha, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az orrom is folyik kicsit,de a torokfájás az ami állandó,hol jobban,hol kevésbé.Most is kezdem érezni,hogy ég az orrom belseje,a torkom is,hogy újra kialakul a nátha...Kezdem megint rosszabbul érezni magam.Pedig szedem egy ideje a Multitabsot is.Milyen táplálék kiegészitőt próbáljak még meg?Voltam orvosnál már,2 hete szedtem antibiotikumot amitől még most is fáj a gyomrom,nem akarok megint azt szedni.
2009. febr. 1. 22:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Nézz vissza a dokihoz, és ettől függetlenül igyál mézes teát (hársfa, kamilla, borsmenta, bodza keveréke, filterből tökéletes), és egyél fokhagymás pirítóst (tegnap még egész nap be volt dugulva az orrom, este fokhagymás pirítóst vacsoráztam, ma már semmi baja nincs).
2009. febr. 1. 22:17
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Hársfa és borsmenta teát iszogattam eddig is.Már teljesen el vagyok keseredve,hogy nem jövök helyre.:( Az orvosom úgyse mond semmit,sajnos olyan...:( Nem is szivesen mennék vissza hozzá.

2009. febr. 1. 22:25
 3/7 anonim ***** válasza:
zöüldségek, gyümölcsök, és minden elképzelhető immunerősítés... de az is valószínű, hogy vmi baktérium megmaradt a garatodban, és nem tudod kiseperni onnan.
2009. febr. 1. 22:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát én nem vagyok orvosságpárti, de nekem ilyenkor két napig szedve az algoflex (napi 2-3 szem) és 1000 miligram napi C vitamin adag mindíg bevált.
2009. febr. 1. 22:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Zöldséget és gyümölcsöt nem nagyon birok enni...:( Nem birja a gyomrom.:( Ettől félek én is hogy valami megragadt...:( Ezért szeretnék valami táplálékkiegészitőt megpróbálni,ami esetleg pótolná az antibiotikumot.Köszönöm a többi választ is!
2009. febr. 1. 22:41
 6/7 anonim válasza:
Én a mézet tudom ajánlani. Magába kanalazgatni, antibiotikum helyettesítőnek nagyon bevált nálam.Mindig sokáig tartott kigyógyulnom a náthából, de ez bevált. Ha tudsz, piacon vagy olyan helyen vegyél mézet ahol biztos vagy benne, hogy nem cukrozzák.Üdv!Jobbulást
2009. febr. 2. 10:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ neked is!Kaptam házi mézet,elkezdem eszegetni...
2009. febr. 4. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!