Vérnyomást mivel tudnám csökkenteni?
Voltam orvosnál, kivizsgáláson is, nem találtak semmit. Gyógyszer, amit orvos adott nem mindig használ. Elég gáz ez így 22 évesen :S
Nem vagyok kövér, nem dohányzom, sportolni sajnos napi szinten nincs időm,de hetente 1x lejárok konditerembe, de az szerintem inkább emeli a vérnyomást.
Mennyire magas?
Vegyél drogériában galagonya készítményt(cseppet,vagy kapszulát) az nagyon jó.Amellett,hogy a vérnyomást csökkenti,a szív működésére is jótékonyan hat.Ősidők óta használják a galagonyát,ismert,mégis feledésbe merül a sok újszerű "csodaszer" mellett.Próbáld ki!
kösz szépen megpróbálom a futást! inkább rászánom azt az időt, de nem akarok huszonévesen agyvérzést kapni...
Egyébként te szedsz valamilyen vérnyomáscsökkentő gyógyszert mellette?
Hiába szedtem nem vitte le mivel pszichésen voltam rottyon és mindig méregettem mint ergy barom.
Én sem vagyok túlsúlyos , szálkás ,izmos vagyok.
A futás a legjobb, az orvosok is ezt ajánlják. Évek óta 100 körül van a vérnyomásom így , az alja meg 50-60, pulzusom ez mellett nyugalmi helyzetben 55-60. Fuss aktívan. De fontos hogy emelett vigyél be magnéziumot is , némi vitaminokkal. Ugyan aktív sport mellett ezek kellenek pluszban. Actival max-ot szedek + béres 250mg magnéziumot mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!