Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mostanában rám tör a szorongás...

Mostanában rám tör a szorongás hirtelen, hogy lehet leküzdeni?

Figyelt kérdés
Ilyenkor leizzadok,gyomoridegem lesz,szúr a mellkasom környéke,hidegek a végtagjaim stb.Semmilyen kiváltó oka nincs,teljesen természetes környezetben jön rám.Mit lehet tenni?Voltam már ilyen panasszal az orvosnál 0,25mg frontint irt fel.van hogy beveszem reggel,de később megint rám jön .Annyira rossz,lehet tenni valamit ez ellen?
2011. jan. 14. 08:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Erre a gyogyszer nem lesz jo. Neked kell tudni azt, hogy mikor erkezik meg ez az erzes, mi valtja ki?

Az okot kell kideriteni!

2011. jan. 14. 09:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez az hogy hirtelen tör rám,ma pl mosogatás közben,akkor figyelem magam,és elkezdek szorongani hogy nem e valami bajom van.
2011. jan. 14. 10:10
 3/3 anonim ***** válasza:

én is így vagyok. minden ok nélkül rámtör a szorongás hogy meghalok, vagy elájulok. meg azon gondolkozom hogy mi az élet értelme, ha meghalunk úgyis, és akkor is szorongok.

de leszarom :)

2011. jan. 15. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!