Mitől van nyelési problémám?
Figyelt kérdés
Nem tudom mitől lehet,de egy időben alig tudtam nyelni volt mikor a folyadék sem ment.Most ez megváltozott,de levest meg hígabbat még mindig nehezebben eszek.Olyan mindha a torkom azt mondaná,hogy köszi,de ennyi.Mindha begörcsölne és öklendeznem kéne.Ez annyira kellemetlen pláne ha máshol kell ennem és visszakell utasítanom,mert ettől félek.Mitől lehet ez?És hova fordulhatok ezzel a panasszal?Mégha nem eszem semmit akkor is rámjön az öklendezés!2011. jan. 11. 20:06
2/3 anonim válasza:
Nekem úgyanez van csak én amúgy nem tudok nyelni vagyis az ételt italt le tudom de am én is nagyon nehezen tudok nyelni. de szertintem valami gyógyszernek a melkhatása mondugy én nem szedek semmit te?
3/3 A kérdező kommentje:
Én sem szedek semmit.Nem tudom mitől van,de rossz
2011. jan. 12. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!