Mit tegyek, hogy ne fájjon?
Nagyon béna voltam, megégettem a tenyerem -véletlen belenyúltam a forró pudingba-
ez kb. 6 órája volt, de még mindig fáj, piros, de nem hólyagos.
Hideg víz alá tettem, Fújtam aloe Firsttel, fagyott húst nyomtam rá, fújtam egy irix nevű spray-vel...de nem segít semmi. Ha hideg vízbe teszem, az jó, de csak kb. egy fél percre enyhíti a fájdalmat.
Mit javasoltok?
Pakolj rá tejfölt és kösd be.
Tuti.
Orbancfu-olaj vagy krem!!! Abszolut hatasos, masodfoku egesi seruleseket holyagosodas nelkul elmulaszt, nem fogsz hamlani tole. Patikaban kapsz 4-500 ft.
En brutalisan leegtem a napon (4 orat aludtam a strandon), es 2 nap alatt semmive lett tole, nem is fajt.
Égési sérülések esetén azonnal hideg, folyó víz alá kell tartani a sérült részt, és minimum 5-10 percig folyatni kell rá a hideg vizet.
Valószínűleg kevesebb ideig hűtötted és a mélyebben lévő sérült rétegeket nem sikerült megfelelően lehűtened.
Még egy-két napig nagyon érzékeny lesz, aztán fokozatosan fog javulni.
Köszi a tippeket - estére elmúlt, köszönhetően ennek az irix nevű spraynek.
De köszi, hogy kommentet szántatok rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!