Mi a jó abban, ha fájdalomcsillapítóra (Pl xanax) isznak az emberek?
Mostanában egyre több ilyet látok, és nem értem miért jó.
Ismerősöm mindig kéri a fájdalomcsillapítót (nem szoktunk neki adni, de mindig szerez valahonnan), hogy ráihasson alkoholt, és utána mindig megijed mindenkitől, meg ilyenek. Ez miért jó neki/nekik?
Ez nem ujdonsag, mivel 20 evvel ezelott mar a seduxent szedtek a fiatalok szeretettel, s megdobbentem, amikor kiderult, hogy a "kabito" hatast szeretnek ezzel elerni.
Nagyon szomoru ez, de majd eljon az ido, amikor rakell dobbenniuk arra, hogy mennyit artottak ezzel a szervezetuknek, hiszen maga a gyogyszer mellekhatasa, s itt alkohollal isszak, es tobb mennyisegu gyogyszert.
A kivalaszto szerveket teszik tonkre.
Egyrészt ismertem ilyen seduxenest régröl, már régen kiderült, hogy a seduxen érszűkítő és hosszú távon árt. Manapság hosszú távon nem is írják fel.
Másrészt olcsóbb berúgni tisztán a piától, mert bárhol pl teszkó kapni 300 Ft ért 3-5 liter bort. A gyógyszer drágább, de több agyi hormont szabadít fel, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!