Szorit a melkasom mitöl lehet?
Tegnap óta még mindég érzem ezt . Hol jobban hol kevésbeé olyan mintha a hátam fájna szoritó fájdalom de a melkasomba is érzem hol itt hol ott . Nem akar elmulni és sokszor nehéz a levegő vétel , meg émejgek . Lehet ez szivrohame előtti állapot?
Mindenki pánik rohamot emleget de egyáltalán nem vagyok se ideges semmi. A pánikbetegség tünetei gondolom idegeskedéskor jönnek ki .
Meddig huzódhat a szivroham előjele mielőtt bekövetkezik maga a roham?
Azt nem tudom,meddig tarthat az előjele a szívrohamnak,de szerintem azért az nem napokig csak jelezget,aztán lerohan..Inkább tüdőnek tűnik ez,nem voltál beteg?Nem vagy náthás??Felsőlégúti betegség?Asztma?Légcsőgyulladás?
Én tegnap este ijedtem meg nagyon,mikor rámjött egy fulladásérzés,ezerrel vert a szívem és össze-vissza kalapált-na ez pánikroham...
Menj el a háziorvoshoz,ne találgassunk itt.Lehet,hogy nem komoly dolog,de az is lehet,hogy az és akkor mi itt kevesek vagyunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!