Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szorit a melkasom mitöl lehet?

Szorit a melkasom mitöl lehet?

Figyelt kérdés
Már egy ideje érzem hoyg valami gáz van, de ma kimondottan nem vagyok jól . Szorit a melkasom fuladok és kinyilal a hátamba a lapockám közé. Ha valamit csinálok lever a viz szédülök émejeg a gyomrom mi lehet ez? Valami ötlet?
2010. dec. 18. 12:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen,ez lehet mitralis prolapsus miatt,nekem is az van,de a vérnyomásod azért aggasztó.Mindegy melyik érték magas,neked pl.a pered,az is magasvérnyomásnak számít,így azért legalább a háziorvosodhoz érdemes lenne elmenned.Az ingadozó vérnyomás nem igazán jó,be kéne állítani.Én galagonya kivonatot szedek,az nagyon jó a szívidegre,a vérkeringésre,ezt is ajánlom kiegészítő megoldásnak.
2010. dec. 18. 18:52
 12/14 A kérdező kommentje:

Tegnap óta még mindég érzem ezt . Hol jobban hol kevésbeé olyan mintha a hátam fájna szoritó fájdalom de a melkasomba is érzem hol itt hol ott . Nem akar elmulni és sokszor nehéz a levegő vétel , meg émejgek . Lehet ez szivrohame előtti állapot?

Mindenki pánik rohamot emleget de egyáltalán nem vagyok se ideges semmi. A pánikbetegség tünetei gondolom idegeskedéskor jönnek ki .

Meddig huzódhat a szivroham előjele mielőtt bekövetkezik maga a roham?

2010. dec. 19. 09:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom,meddig tarthat az előjele a szívrohamnak,de szerintem azért az nem napokig csak jelezget,aztán lerohan..Inkább tüdőnek tűnik ez,nem voltál beteg?Nem vagy náthás??Felsőlégúti betegség?Asztma?Légcsőgyulladás?

Én tegnap este ijedtem meg nagyon,mikor rámjött egy fulladásérzés,ezerrel vert a szívem és össze-vissza kalapált-na ez pánikroham...

Menj el a háziorvoshoz,ne találgassunk itt.Lehet,hogy nem komoly dolog,de az is lehet,hogy az és akkor mi itt kevesek vagyunk!

2010. dec. 19. 15:05
 14/14 A kérdező kommentje:
Semmi gond a tüdőmmel ne vagyok aszmás, nem fáztam meg semmi ilyesmi..
2010. dec. 19. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!