16 éves vagyok és kétszer próbáltam a heroint! Ez normális?
Figyelt kérdés
Nevelőfaterommal meg pár haverjával/barátnőjével lőttem be magam, semmi mást nem próbáltam még, csak speedet, de azt kb minden hétvégén szívom, mert az mindig van egy csomó. 16/F2010. dec. 17. 19:57
11/20 anonim válasza:
Nézd meg a Mosolygó kék szemek c. filmet. Egyébként tényleg nem értelek, egészséges vagy, van pénzed heroinra, miért nem költöd valami értelmes dologra? Egy kevés felelősség sem szorult beléd?! Mások iránt is felelősséggel tartozol, nem csak magadért. Ha belehalsz ebbe, vagy ha "csak" függő leszel, milyen fájdalmat okozol a családodnak, barátaidnak, fel tudod ezt fogni? El tudod képzelni, milyen érzés így látni valaki olyat, aki fontos neked? Azt hiszed csak ennyi, néha belövöd magad vagy beszívsz, mert neked van akaraqterős, te nem lehetsz függő, meg veled nem történhet meg h belehalsz, stb. Sokan gondolták így... Gondolkodj ember!!! 19/L
12/20 anonim válasza:
Na, kedves kérdező, hozzászólnál még valamit ehhez?
13/20 anonim válasza:
Ezt nem hiszem el hogy ez igazi kérdés lenne! Fogadok csak azért írták ki, hogy vitát kavarjon.
14/20 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi voltam, kiből milyen érzelmeket, és gondolatokat vált ki egy ilyen eset. :) Nem akartam én vitát kavarni
2010. dec. 24. 04:06
15/20 anonim válasza:
Tehát akkor nem valós a kérdés, ugye?
17/20 anonim válasza:
Requiem Egy álomért c filmet ajánlom figyelmedbe.Ha túl is éled,levágják a karod.
Vagy a vénáid kidurrannak az arcodban ami nem egy szép látvány.
Hiába mondom,úgyis meghalsz ha tovább csinálod főleg 16 évesen.
19/20 Boniem válasza:
Most biztos g*ci menőnek érezheted magad, hogy megosztottad velünk ezt a hatalmas információt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!