16 éves vagyok és kétszer próbáltam a heroint! Ez normális?
Figyelt kérdés
Nevelőfaterommal meg pár haverjával/barátnőjével lőttem be magam, semmi mást nem próbáltam még, csak speedet, de azt kb minden hétvégén szívom, mert az mindig van egy csomó. 16/F2010. dec. 17. 19:57
1/20 anonim válasza:
Nem, nem normális. De ezt gondolom te is tudod.
2/20 anonim válasza:
Ez jó út igen, a halálba vezető gyors úthoz. Ha most nem hagyod abba akkor függő leszel (vagy már az vagy), más beteg gyerek meg mit meg nem adna fele annyi egészségért ami neked van...
3/20 anonim válasza:
Nem, ez nem normális! A nevelőapád pedig egy felelőtlen ember,ha ilyet enged neked. Nézd, szerintem pontosan te is tudod,hogy a heroin az egyik legszemetebb drog. Gyorsan kialakul a függőség,ahonnan szinte nincs visszaút. Tedd le,amíg tudod!
4/20 A kérdező kommentje:
De már kicsit szarul vagyok, szerintem szombaton vesznek megint, muszáj lesz mert alig birok ébren maradni..
2010. dec. 17. 20:06
5/20 anonim válasza:
Nem, ez nem normális, csak gratulálni tudok, én 17 vagyok, de van annyi eszem, hogy ezt ne csináljam, mert nem fogom elb@szni az életemet. Nézd meg a Rekviem egy álomért című filmet és kíváncsi vagyok, hogy azok után is akarni fogod-e majd a drogot. Nem dokumentumfilm, semmi olyasmi, sőt nem is akar lebeszélni a drogokról, csak megmutatja 4 drogos életét, és, hogy mik lehettek volna, ha nem drogoznak.
Itt vannak linkek és komolyan gondolom, hogy nézd meg!
Ha ez a két link nem indul, akkor keress rá moovie.hu-n, ott találsz még sok linket.
17/fiú voltam
* Automatikusan eltávolított tartalom.
6/20 anonim válasza:
Sohase muszáj, igyál energiaitalt vagy kávét. És, ha már a legrosszabb a helyzet, akkor kérj tanácsot felnőttől, és ne az apád legyen az.
7/20 anonim válasza:
Nem, ez abszolút abnormális, és igen gyorsan szakíts meg minden kapcsolatot a nevelőapáddal és a heroinnal, ha akarsz még életet. Mert a heroin maga pokoli halál, komolyan veszélyes, nem csak amolyan gyerekrémisztgetés!
8/20 anonim válasza:
Ha muszáj bevenned, akkor már függő vagy. A tanácsom ugyanaz, mint az előzőé, hacsak nem akarsz korai halált vagy egy akármilyen agybajt.
9/20 anonim válasza:
A heroin az egyetlen olyan drog, melyből az első adag is (fizikai) függővé tesz valakit. Szóval, azt nem lehet "kétszer próbálni", így erős a gyanúm, hogy kamukérdés...
10/20 anonim válasza:
Egy ismerősöm túladagolásban halt meg. A közös tűhasználat miatt HIV fertőzött lett, amit tovább adott az akkori barátnőjének is.(persze még az elején,ugyanis később már impotens lett a szertől.) A lány még él, de nem túl jók a kilátásai. A heroin miatt tönkre ment mindkét ember élete. A srácért nem kár,ő választotta ezt,hát tessék! De a barátnője, aki soha nem nyúlt a szerhez, nem is sejtette, neki miért kell szenvednie más hülyesége miatt?! Ha neked jó így,lődd magad, téged se fog senki sajnálni, mert a társadalom szennye vagy, egy utolsó kis sz*rházi.Még van visszaút! Elmehetsz elvonóra. De, más embereket ne sodorj veszélybe, nincs jogod hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!