Ha biztosan nem ütöttem meg magam, akkor lehet valami érproblémám?
Figyelt kérdés
Pár napja ésrevettem magamon kék-zöldes foltokat, főleg hajlatban, de pl. a bal bodámnál is. Természetesen fáj ha megnyomom. Az biztos, hogy nem ütöttem meg magam. Szerintetek ez mi lehet? Ha érszűkület vagy valami hasonló kezd kialakulni az lehet ennek a jele?2010. dec. 14. 17:14
1/2 anonim válasza:
Nincsen véletlenül a májaddal probléma? Ha többször észreveszed ezt magadon, menj el a háziorvosodhoz, és kérd meg csináljatok egy vérképet. A máj enzimek is legyenek benne SGOT-GPT.
2/2 anonim válasza:
Kék-zöld foltok. Ezek elpattogott hajszálerek lehetnek, valószinű hogy nem elég rugalmasak az ereid, C-vitamin és Kollagén nevű fehérje szedésével orvosolható a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!