Van valami hazi praktikatok a szekrekedesre?
Szia! Ismerem a problémádat, én is ezzel küdöttem. Banánt ne egyél, nagyon sok szénhidrát van benne. A mozgás a székrekedésen nem segít, csak a zsírégetésben meg az izomépítésben. Nekem nagyon jó módszerem van a székrekedésre.
Minden reggel egyél meg 1 darab almát. Én nem tudom miféle rostok, dolgok vannak benne, de biztos hogy a reggeli almától én a következő reggelt mindig nagydologgal kezdem, pedig nekem volt már olyan is, hogy 3 hétig nem volt semmi, annyira székrekedős típus vagyok! Ismered a szűztea kapszultát? Gyógyszertárban vény nélkül kapható, 80 darab körülbelül 1700 forintba kerül, szóval nagyon olcsó! Abból a kapszulából minden este vegyél be 1 szemet. Ez nem hashajtó, természetes növényi cuccok vannak benne, nem tudod rászoktatni a szervezeted! Én már évek óta szedem, amikor érzem hogy magától nem fog menni, de annyira átállította a gyomromat, hogy pl már most 1 hónapja egy szemet se kellett bevennem, minden reggel 3-szor megyek a WC-be, és normális székletem van. Teljesen megváltoztatta az életem, nem bántanak a szelek, nem görcsölök már, nem vagyok felpuffadva.
Tehát a recept: minden nap reggel 1 alma és este 1 szem szűztea kapszula, az eredmény garantált és a közérzeted is jobb lesz tőle!!!!
Remélem tudtam segíteni!
Ja mégvalami: a szűztea kapszulás dobozon az van hogy napont 6-8 szemet vegyél be belőle, na azt ne csináld, semmiképpen :) 1 szem is bőven megteszi a hatását, és az is csak este! Szia
A banán nagyon rossz ötlet...
Egyél joghurtot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!