Hogy tudnám csillapítani a gyomoridegemet?
Tegnap este kezdődött. Az okát most nem mondom el, mert hosszú. Ma kellett volna találkoznom valakivel és ezért nagyon izgultam, hogy miért az mindegy. De nem jött össze a találkozó, így valószínű holnap kerül rá sor. Úgyhogy még mindig kavarog a gyomrom. Nagyon izgulós, vagyok úgyhogy gyakran van gyomoridegem, de ilyen hosszú ideig ritkán van.
Mivel egész nap csak egy harapás nutellás kenyeret ettem, délelőtt a suliban is szédültem, meg rosszul voltam, meg tiszta gyenge voltam, meg most is. Érzem, hogy tök üres a gyomrom, de nem bírok enni semmit. Olvastam valahol, hogy 20x le kell guggolni és elmúlik a gyomorideg, de nekem ez nem vált be. Van valami más praktika? Légyszi segítsetek! Ha ez így megy tovább, holnap elájulok a suliban!
B6 vitamin! ennyitől még nem lesz bajod:) am meg a banánban is van b6, és ha narancslét iszol, állítólag az is étvágygerjesztő.
és legvégső esetben nyugtató
Köszönöm szépen, pont most ettem egy banánt. Majd egy órába telt, mire meg bírtam enni egyet.
Legszívesebben átugranék most pár hetet az életemből....
ajjj. jobban vagy már egy picit? ha nagyon nem megy a feszültség levezetése, akkor sírj (ha mások előtt nem mersz, akk otthon)!!! vagy szexelj:D (ha nincs kivel, azt is meg tudod oldani)
vagy mondd el vkinek akiben bízol az ÖSSZES dolgot, ami nyomaszt. talán egy pszichológusnak...
szurkolok neked, és remélem, hogy jobban vagy már:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!