Milyen praktikákkal lehet elviselni ezt az állandó fagyos időt?
Bocs, de annál okosabbat nem lehet tanácsolni a hideg ellen, minthogy öltözz fel meleg ruhákba!...
No, de azért megpróbálom :
- Menj el Ausztráliába, ott most nyár van...
- Ne mozdulj ki a fűtött lakásból...
- Mondogasd sűrűn : "Szergej fasza gyerek, nem fázik!"...
- Öleld át a vaskályhát és vidd magaddal...
Válogass!... :-DDD
Köszi :)
De mindenki nehezen viseli? - mármint aki fázik. Borzaszó nehéz minden ilyen hidegben!
Sok foró teát igyál.
Bár forróságban forró tea analógiájára, sok hideg kólát.
Minden évszaknak meg vannak az előnyei:)
Én az összeset szeretem!!:)
A télben a hóesés, szép havas tájak, karácsonyi hangulat, illat, rokonokkal való találkozás, barátokkal való szilveszterezés és a jégkorizás a szép.Na meg persze, jön a "Már a felén túl vagyok." c. mondat, már ami a sulit illeti:D
Én bírom a hideget, mondjuk nekem olyan kabátjaim vannak 6 éve, amik belülről szőrmések!:D
Hordok kesztyűt, sálat, sőt ami újdonság a korábbi évekhez képest, hogy sapkát is hordok.Ez nálam nagy szó:)
Anyum már most harisnyát hord nadrág alatt, én pedig arra gondoltam, hogy a héten felveszem a mikulásra kapott vastagabb cicanacit(alá persze harisnyát is) egy hosszított felsővel...csak közbe szól a vírus:S:D
No se baj:) Harisnyát farmer alá csak akkor hordok ha tényleg hideg van vagy ha szánkózni, korizni megyek.Szóval -5°C és attól hidegebb van akkor jön a harisnya is:D
Egyébként gondolj bele, télen lehet forralt borozni, teázgatni.Nyáron nem esne jól, sem a forralt bor, sem a meleg tea:D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!