Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » MIért hányunk a sok meleg...

MIért hányunk a sok meleg víztől, ha a sok meleg teától nem?

Figyelt kérdés
Normálisan légyszi.
2010. dec. 5. 12:14
 1/5 anonim ***** válasza:
55%

ne hari,de nem értem a kérdésedet?!:S

ha veszel egy meleg fürdőt akkor neked hány ingered van vagy mi?

2010. dec. 5. 12:23
 2/5 anonim ***** válasza:
72%
Ha megissza, elmebetegek!
2010. dec. 5. 12:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

szerintem arra gondol hogy ha sok meleg vizet iszunk akkor miért lesz hányingerünk miközben a forró vizes teától nem.

szerintem mert a teának olyan az íze hogy nem leszel tőle rosszul

2010. dec. 5. 12:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, ha megisszuk.
2010. dec. 5. 12:26
 5/5 anonim ***** válasza:
16%
ez most komoly, ha nem tudod akkor főzzél lemagadnak egy finom fekete teát vagy gyümölcsöset még nem is kell ízesiteni, de akkor van jobb ize, ha van benne egy kis citrom lé vagy cukor!a teától miért hánynál?annak már van egy hangulata ami nagyon jó esik főleg az ilyen hideg időkben kellemes finom és az egész tested át melegszik tőle!egy ízetlen forró víztől mit vársz?:O némelyik embernek még a hideg ásvány víz se megy le a torkán, mert rakaszkodik az ízhet legalább legyen benne egy kis citrom lé vagy bármi!én tényleg a fürdésre gondoltam!!pfff
2010. dec. 5. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!